Wrong NS record on my nameservers


#1

dig ns @gordon.ns.cloudflare.com rts.pt

; <<>> DiG 9.10.3-P4-Ubuntu <<>> ns @gordon.ns.cloudflare.com rts.pt
; (2 servers found)
;; global options: +cmd
;; Got answer:
;; ->>HEADER<<- opcode: QUERY, status: NOERROR, id: 532
;; flags: qr aa rd; QUERY: 1, ANSWER: 2, AUTHORITY: 0, ADDITIONAL: 1
;; WARNING: recursion requested but not available

;; OPT PSEUDOSECTION:
; EDNS: version: 0, flags:; udp: 512
;; QUESTION SECTION:
;rts.pt. IN NS

;; ANSWER SECTION:
rts.pt. 86400 IN NS cody.ns.cloudflare.com.
rts.pt. 86400 IN NS gail.ns.cloudflare.com.

;; Query time: 18 msec
;; SERVER: 173.245.59.170#53(173.245.59.170)
;; WHEN: Tue May 15 09:54:08 +03 2018
;; MSG SIZE rcvd: 90

how it can be? if i understend right, it should 2 nameservers from my account, but it is not.


#2

You need to update your Nameservers for your domain at your registrar. Just email them or check if you can do this through their control panel.

;; ANSWER SECTION:
rts.pt. 3488 IN NS ns2.firstvds.ru.
rts.pt. 3488 IN NS ns1.firstvds.ru.


#3

i cant change it because in gordon.ns.cloudflare.com and ivy.ns.cloudflare.com (my cloudflare nameservers) exist NS-record, resolving to

;; ANSWER SECTION:
rts.pt. 86400 IN NS cody.ns.cloudflare.com.
rts.pt. 86400 IN NS gail.ns.cloudflare.com.
(not my cloudflare servers)

and thats why my domains in status “pending” all time


#4

It looks like you’ve switched it to cody and Gail. Is it working now?


#5

Try now. There was a pending but expired request to enable the zone using another account.


#6

This topic was automatically closed after 14 days. New replies are no longer allowed.