Wrong customization

Hey,

I test my site with gtmetrix and I know that normally in the column “domain” is a small reference that my site is working with Cloudflare. But I nothing see! So I dont sure if the customization of my site and Cloudflare are correct. Can anybody tell me if it correct?

Thanks and nice evening.

Best regards
Hannes

Hey,

because we don’t have any oracle betwenn us… :wink:
What’s the domain?

I am sorry :smiley:
The domain is: https://www.gettivity.com/

Response Headers:

status: 200
expect-ct: max-age=604800, report-uri="https://report-uri.Cloudflare.com/cdn-cgi/beacon/expect-ct"
content-encoding: br
set-cookie: __cfduid=d220b84ebbd14754af49b2574f98e54c51562085046; expires=Wed, 01-Jul-20 16:30:46 GMT; path=/; domain=.gettivity.com; HttpOnly
strict-transport-security: max-age=31556926
vary: Accept-Encoding
server: Cloudflare
last-modified: Tue, 02 Jul 2019 16:13:35 GMT
date: Tue, 02 Jul 2019 16:30:46 GMT
cf-ray: 4f020194c87a97b4-FRA
content-type: text/html; charset=UTF-8
:status: 200

So yes, you are. :+1:

Full results:

https://www.webpagetest.org/result/190702_0R_e597ee3c9d470a7c425b825bfd45f61e/1/details/

Thanks Mark,

That sounds great. Maybe you can help me with one other question. I get sometimes (maybe 3 times per week) a Port 443 Error. I think that is a problem between my server and Cloudflare. I get in contact with my server, but they say that is no mistake from their site. Do you have an idea? Because my site is in live mode and I can solve the Error only if I am online in Backend and save the permalink structure again.
Thanks for all.

1 Like

What’s the exact error message when it happens?

Not found
The requested URL […] was not found on this Server.

Appache Server at www.gettivity.com Port 443

This Error is on every page except the homepage.

This topic was automatically closed after 31 days. New replies are no longer allowed.