When I Ping From India, Request is responded via cloudflare US location

Hello,

We have website hosted on Indian servers and I am pinging from India to see the ping latency.

When I ping without Cloudflare, it shows ~ 20 ms
But after turning on Cloudflare is shows 300-700 ms latency.

I also checked https://2factor.in/cdn-cgi/trace but it shows request is responded with IAD location, whereas for Cloudflare.com and Digitalocean.com it shows correct resolution. Please see below data. ( due to this our users are experiencing increased network latency and they have started complaining for slow API responses )

fl=16f239
h=2factor.in
ip=180.188.235.246
ts=1586714426.952
visit_scheme=https
uag=Mozilla/5.0 (Windows NT 10.0; Win64; x64) AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko) Chrome/80.0.3987.163 Safari/537.36
colo=IAD
http=http/2
loc=IN
tls=TLSv1.2
sni=plaintext
warp=off

fl=202f9
h=digitalocean.com
ip=180.188.235.246
ts=1586714177.591
visit_scheme=https
uag=Mozilla/5.0 (Windows NT 10.0; Win64; x64) AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko) Chrome/80.0.3987.163 Safari/537.36
colo=BOM
http=http/2
loc=IN
tls=TLSv1.2
sni=plaintext
warp=off

fl=202f49
h=cloudflare.com
ip=180.188.235.246
ts=1586714328.625
visit_scheme=https
uag=Mozilla/5.0 (Windows NT 10.0; Win64; x64) AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko) Chrome/80.0.3987.163 Safari/537.36
colo=BOM
http=http/2
loc=IN
tls=TLSv1.3
sni=plaintext
warp=off

A post was merged into an existing topic: Network latency has been spiked for Asia ( India, Singapore etc ) in last 2 days