We can’t connect to the server at mydomain

Hi,
I’ve been using my domain distributed by Cloudflare without any problems for nearly a year, but recently it became inaccessible:

I’ve tested on whatsmydns , none of the tested DNS servers recognize my domain.

Here is my configuration (some element have been removed:

;;
;; Domain:     esp32-coopdotcom.
;; Exported:   2024-02-02 15:34:05
;;
;; This file is intended for use for informational and archival
;; purposes ONLY and MUST be edited before use on a production
;; DNS server.  In particular, you must:
;;   -- update the SOA record with the correct authoritative name server
;;   -- update the SOA record with the contact e-mail address information
;;   -- update the NS record(s) with the authoritative name servers for this domain.
;;
;; For further information, please consult the BIND documentation
;; located on the following website:
;;
;;
;; And RFC 1035:
;;
;;
;; Please note that we do NOT offer technical support for any use
;; of this zone data, the BIND name server, or any other third-party
;; DNS software.
;;
;; Use at your own risk.
;; SOA Record
esp32-coop.com	3600	IN	SOA	anirban.ns.cloudflare.com. dns.cloudflare.com. 2045855464 10000 2400 604800 3600

;; NS Records
esp32-coop.com.	86400	IN	NS	anirban.ns.cloudflare.com.
esp32-coop.com.	86400	IN	NS	harleigh.ns.cloudflare.com.

;; A Records
app.esp32-coop.com.	1	IN	A	<vercel ip> ; vercel app
esp32-coop.com.	1	IN	A	<vercel ip> ; vercel

;; CNAME Records
www.esp32-coop.com.	1	IN	CNAME	cname.vercel-dns.com. ; vercel redirect

;; MX Records
esp32-coop.com.	1	IN	MX	96 route3.mx.cloudflare.net.
esp32-coop.com.	1	IN	MX	35 route2.mx.cloudflare.net.
esp32-coop.com.	1	IN	MX	39 route1.mx.cloudflare.net.

;; TXT Records
_dmarc.esp32-coop.com.	1	IN	TXT	"v=DMARC1; p=reject; sp=reject; adkim=s; aspf=s;"
*._domainkey.esp32-coop.com.	1	IN	TXT	"v=DKIM1; p="
esp32-coop.com.	1	IN	TXT	"v=spf1 include:_spf.mx.cloudflare.net ~all"
esp32-coop.com.	3600	IN	TXT	"google-site-verification=<token>"

with:
|NS|anirban.ns.cloudflare.com|
|NS|harleigh.ns.cloudflare.com|


Do you know if I’ve set a setting wrong? Is this a common problem?

Thanks

Best regards,
Loan

Your domain is on clientHold so now doesn’t resolve.
https://cf.sjr.org.uk/tools/check?387b3b96a95e4a53bc2e8437278c624a#whois

As Cloudflare is your registrar, raise a registrar ticket here…
https://dash.cloudflare.com/?to=/:account/support

Be sure to select “Cloudflare registrar”.

2 Likes

This topic was automatically closed 3 days after the last reply. New replies are no longer allowed.