Video not playable in Android Chrome but in iOS Safari and Desktop Chrome with hls.js

Normally it works fine, but now, we give some of raw videos to some people who did video editing.

After the upload of the editing files, they are no longer playable for Android Chrome.
iOS Safari is fine.
Chrome on Desktop is also fine (because we use hls.js here)

Here the m3u8 file from the unedited file:

#EXTM3U
#EXT-X-VERSION:6
#EXT-X-INDEPENDENT-SEGMENTS
#EXT-X-MEDIA:TYPE=AUDIO,GROUP-ID="group_audio",NAME="eng",LANGUAGE="en",DEFAULT=YES,AUTOSELECT=YES,URI="stream_ta47440c3a8918fbbd0022253b37e664a_r31338195.m3u8"
#EXT-X-STREAM-INF:RESOLUTION=406x720,CODECS="avc1.4d401e,mp4a.40.2",BANDWIDTH=3600000,FRAME-RATE=29.833,AUDIO="group_audio"
stream_t39db11a4680e4d0e5df576872cf93c19_r31338266.m3u8
#EXT-X-STREAM-INF:RESOLUTION=270x480,CODECS="avc1.4d4015,mp4a.40.2",BANDWIDTH=1800000,FRAME-RATE=29.833,AUDIO="group_audio"
stream_t39db11a4680e4d0e5df576872cf93c19_r31338220.m3u8
#EXT-X-STREAM-INF:RESOLUTION=202x360,CODECS="avc1.4d4014,mp4a.40.2",BANDWIDTH=800000,FRAME-RATE=29.833,AUDIO="group_audio"
stream_t39db11a4680e4d0e5df576872cf93c19_r31338196.m3u8
#EXT-X-STREAM-INF:RESOLUTION=136x240,CODECS="avc1.42c014,mp4a.40.2",BANDWIDTH=400000,FRAME-RATE=29.833,AUDIO="group_audio"
stream_t39db11a4680e4d0e5df576872cf93c19_r31338194.m3u8

Here the m3u8 from the edited file which results in a broken stream:

#EXTM3U
#EXT-X-VERSION:6
#EXT-X-INDEPENDENT-SEGMENTS
#EXT-X-STREAM-INF:RESOLUTION=406x720,CODECS="avc1.4d401e",BANDWIDTH=3600000,FRAME-RATE=30.000,AUDIO="group_audio"
stream_t56fc4f34879ec426beed12bf37b39058_r31543782.m3u8
#EXT-X-STREAM-INF:RESOLUTION=608x1080,CODECS="avc1.4d401f",BANDWIDTH=5200000,FRAME-RATE=30.000,AUDIO="group_audio"
stream_t56fc4f34879ec426beed12bf37b39058_r31543794.m3u8
#EXT-X-STREAM-INF:RESOLUTION=270x480,CODECS="avc1.4d4015",BANDWIDTH=1800000,FRAME-RATE=30.000,AUDIO="group_audio"
stream_t56fc4f34879ec426beed12bf37b39058_r31543748.m3u8
#EXT-X-STREAM-INF:RESOLUTION=202x360,CODECS="avc1.4d4014",BANDWIDTH=800000,FRAME-RATE=30.000,AUDIO="group_audio"
stream_t56fc4f34879ec426beed12bf37b39058_r31543725.m3u8
#EXT-X-STREAM-INF:RESOLUTION=136x240,CODECS="avc1.42c014",BANDWIDTH=400000,FRAME-RATE=30.000,AUDIO="group_audio"
stream_t56fc4f34879ec426beed12bf37b39058_r31543704.m3u8

Any idea what is wrong?

Is it possible that you share video UIDs for these videos?