Unable to configure website to work correctly with worker

I have set up a Cloudflare worker however it can not load my webpack over the domain

When I go to workers.dev works fine but when I navigate to my website I get the following:

Failed to load resource: the server responded with a status of 522 ()
e67571acc20c71f49aa4.css:1          Failed to load resource: the server responded with a status of 522 ()
commons.d147e9e1a5eced3dd624.js:1          Failed to load resource: the server responded with a status of 522 ()
framework.c7280f0b90e4584cabef.js:1          Failed to load resource: the server responded with a status of 522 ()
main-618e325ef46e2019e950.js:1          Failed to load resource: the server responded with a status of 522 ()
_app-9fbadb1507b3079bd88c.js:1          Failed to load resource: the server responded with a status of 522 ()
index-6b358e08ee0689531424.js:1          Failed to load resource: the server responded with a status of 522 ()
_buildManifest.js:1          Failed to load resource: the server responded with a status of 522 ()
bg-d47c72fdc3844dbdc8e7753e2e90c648.png:1          Failed to load resource: the server responded with a status of 522 ()
_ssgManifest.js:1          Failed to load resource: the server responded with a status of 522 ()
/_next/static/images/favicon-b2c6a693a291462615e6c33bc9a54605.png:1          Failed to load resource: the server responded with a status of 522 ()
/_next/static/images/favicon-b2c6a693a291462615e6c33bc9a54605.png:1          Failed to load resource: the server responded with a status of 522 ()

This topic was automatically closed 15 days after the last reply. New replies are no longer allowed.