Trying to load script from unauthentic source


#1

Dear cloud flare
I AM USING ELIS SCRIPT FROM HERE ON https://www.samanhealthcare.com/ MY BLOG BUT ALWAYS NOW SHOWING * RED MARK AS THIS PAGE TRYING TO LOAD SCRIP FROM UNAUTHENTIC SOURCE. AND MY PAGE IS NOT GETTING INDEX. and no secure green colour is coming with https.
PLEASE HELP ME.


#2

No need to shout :wink:

Are you getting mixed content errors? It’s not totally uncommon. More info here:


#3

Thank you Ryan ,
I fixed that one on my blog Top Natural Healthcae and now showing green secure . but one issue, as asked google webmaster for indexing and they said , there is glitch or hach on your site. please help me to fix that. even i check infor:samanhealthcare.com and first page is coming some bloggingtipsandtricks.
Please help me or tell me , how i can fix.
Thank you


#4

Glad you got that working, but I’m sorry that I can’t really answer the other questions. I need a little help understanding.

https://www.samanhealthcare.com/

Is your site and the SSL is working as expected now. But I’m not sure what you are seeing that is redirecting to bloggingtipsandtricks.


#5

Dear,
Please check info:samanhealthcare.com and it will come as
bloggingtipsandtricks.
page not belonging to me, this is template owner page which i was using
befoe.
Please solve this.
Thank you


#6

You may have to clear your browser cache. When I visit that URL i am redirected to the ww version and it doesn’t appear to be a blogging tips and tricks site.