Still Not Secure After Setup

Hi,
Just a day ago I started my blog, karenluna.com. After connecting CloudFlare to my WordPress website, it had said it was secured. But when I got back to my website, it says it’s not secured. Does anybody know why this is happening? Is this just my problem or is it not? Please help me, I will really appreciate it.

Sorry, I don’t really understand this. Where did you see it’s not secure?

image

It’s secure from my side tho.

Yeah, I noticed. But what’s so weird is that in WordPress my website looks so much better and when I click on this link, the website looks clustered and old. Can you please take a screenshot of how my website looks from your point of view? Thanks.

Sorry, I had it on pause can you refresh it and take a screenshot again?

Interestingly, I saw this:

Looks like other resources are served through different domains?

What is this? I don’t understand. See this is how I see it when I’m signed into my google account:


But when I sign out this is how it looks like:

Do you know why this is happening?

I guess you need to rename your WordPress sites with the correct domain name.

1 Like

Thanks for supporting me, I’ll try.

Wait, but why do I have to change my domain? It’s karenluna.com.

Do you mean the WordPress URL and Site URL is already karenluna.com?

No, it says something else. Is it suppose to say karenluna.com? (Sorry if I’m acting like a baby, I’m just sorta new in blogging and website designing).

No, it says something else. Is it suppose to say karenluna.com? (Sorry if I’m acting like a baby, I’m just sorta new in blogging and website designing).

Yup. you need to change it to karenluna.com.

Am I going to change it for both Wordpress Address and Site Address?

Yeah.

This topic was automatically closed after 30 days. New replies are no longer allowed.