SSL its not working

ssl

#1

a certificate its active on cloudflare but its not active on my website!


#2

Why don’t you just write a support ticket?


#3

Unless you tell us more information we can’t help you. You’ll need to open a ticket with CloudFlare support.

Have you made the necessary changes to your server?
Are you using Apache or Nginx?
Do you get any specific error codes?
Have you gone through the CloudFlare control panel and checked everything twice?


#4

hello thanks for your help! i don’t speak english so i hope you understand me!

Have you made the necessary changes to your server?

i dont know what changes i need to do at the server!

Are you using Apache or Nginx?

webhostingpad linux

Do you get any specific error codes?

on google chrome when i load a website a certificate appears just for a second! then just desappear and seems to be unavailable just show a exclamation mark and no errors just dont working!

on firefox i get a warring simbol and says (parts of this page are not secure such as images)

Mixed content blocking in Firefox

Have you gone through the CloudFlare control panel and checked everything twice?

i yes i checked everything twice you can check my website at https://elmonitorgeek.com

(i made a same steps on a another domain and everithing works fine!
this domain its pointed to hostgator)


#5

The certificate is working fine. The little triangle is simply letting you know that some of your content on that page is not secure. Possibly a url linking to an image on another site using plain http for example.

Does that help ?


#6

I’ve found one issue for you…
Wherever this broken link appears on your site, it may cause mixed content warnings. The url causing the issues is: http://skya.com.mx


#7

so! i need to remove this link on my website?


#8

The link is broken, so I would remove it, yes. There might be more broken links and / or mixed content (i.e images embedded with http instead of https, etc).

Your certificate is definitely working though, you can check it yourself here: https://www.sslshopper.com/ssl-checker.html#hostname=https://elmonitorgeek.com

Good luck and let us know how you get on.


#9

i removed a link http://skya.com.mx on the footer, now o got a Error 520


#10

That means you very probably broke something. Removing a link should not cause that error.

Connect to your server using the servers IP address, don’t share that here btw.
Then let us know what you see.

It must be the IP of the origin server.


#11

You fixed it. Well done :smiley:
Now make a backup :stuck_out_tongue:


#12

ready my friend so many thanks! you are a crack!!

i installed a plugin to remove “mixed content” form a whole site


#13

hello , and a have a question !
why a great service line cloudflare don’t support .IR domain in SSL part , why ? i wanna really know that the iranian is not human is not people , please please do not capture the game policy.>

the iranian user, the iranian IT Guys are good people like other world


#14

A post was split to a new topic: Issue with my SSL