SSL Issues After Adding Domain to Cloudflare: Site Not Loading Securely

Have you searched for an answer?

Yes, I have searched for an answer but haven’t found a solution that resolves my specific issue.

When you tested your domain using the Cloudflare Diagnostic Center, what were the results?

I haven’t tested my domain using the Cloudflare Diagnostic Center yet.

Describe the issue you are having:

I am experiencing difficulties with SSL on my website after adding it to Cloudflare. The site is not loading securely, and there are issues with the SSL certificate.

What error message or number are you receiving?

The browser shows an error message indicating that the site is not secure, and there’s a problem with the SSL certificate.

What steps have you taken to resolve the issue?

  1. Checked Cloudflare settings for SSL configurations.
  2. Verified SSL certificate expiration date.
  3. Reviewed Cloudflare documentation for troubleshooting SSL issues.
  4. Cleared browser cache and cookies.
  5. Restarted the web server.

Was the site working with SSL prior to adding it to Cloudflare?

Yes, the site was working with SSL before adding it to Cloudflare.

What are the steps to reproduce the error:

  1. Visit the website using a web browser.
  2. Observe the SSL-related error message or issues.

Have you tried from another browser and/or incognito mode?

Yes, I have tried from another browser and incognito mode, and the issue persists.

What error are you getting? Can you share the name of the site?

1 Like

This topic was automatically closed 15 days after the last reply. New replies are no longer allowed.