SSL connect error


#1

Hello!
I want to use the store on my site, but the problem is when I connect the SSL store sends in: SSL connect error
I added the IP store to IP Firewall, but I still get: SSL connect error
If I do not use SSL, there are no problems
How can I fix this?
sorry, used google translate


#2
  1. What is the URL?
  2. What setting do you have for Crypto? Is it Flexible, Full, or Full (Strict)?
  3. Does your server have SSL on it?

#3
  1. do not understand, address of my site?
  2. Flexible
  3. yes

#4
  1. Yes, the address (domain) of your site.

If your hosting provides SSL, then try Full or Full (Strict). Full (Strict) is preferred.


#5
Summary

https://csonelove.ru

switched to Full (Strict), without changes
change the language down site


#6

It is working for me:


#7

The problem is in the store. I use the service for payment, without SSL everything works, with SSL - no, after payment it goes over again to buy. service payment LOG: SSL connect error.
I communicated with them, we realized that the problem in cloudflare


#8

That will be difficult to solve since it requires entering a payment.

Take screenshots and write down any errors. The SSL connect error does not describe which connection is trying to use SSL.


#9

xin chao ban ban co the giup toi khong hoan thien trang wweb duoc khong


#10

I find out if they can provide me more information LOG


#11

LOG:

HTTP/1.1 200 OK
Date: Sun, 01 Apr 2018 17:00:07 GMT
Content-Type: text/html; charset=UTF-8
Transfer-Encoding: chunked
Connection: keep-alive
Set-Cookie: __cfduid=d79cee290b3dc75df2f231873e88c95581522602007; expires=Mon, 01-Apr-19 17:00:07 GMT; path=/; domain=.csonelove.ru; HttpOnly; Secure
Set-Cookie: ips4_IPSSessionFront=7it31eehnb754kt2l3rmatic72; path=/; secure; HttpOnly
Expires: Thu, 19 Nov 1981 08:52:00 GMT
Cache-Control: no-store, no-cache, must-revalidate, post-check=0, pre-check=0
Pragma: no-cache
Expect-CT: max-age=604800, report-uri=“https://report-uri.cloudflare.com/cdn-cgi/beacon/expect-ct
Server: cloudflare
CF-RAY: 404c9c343bf12378-FRA

|error


#12

I’m still here :slightly_smiling_face:


#13

I remember you posted a video, but I don’t remember seeing an SSL error in it.

If a user is using Chrome, see if they can browse your site with Dev Tools enabled with the Security tab open. I hope there will be some information in that screen that can show what the error is. A good connection looks like:


#14

It seems to me that an error occurs during the payment. The log I sent above


#15

This topic was automatically closed after 14 days. New replies are no longer allowed.