SSL Certificate not working Properly Opening Both http and https


#1

I started new website yesterday [http://merrychristmaswishes2018.com/] and when i attach with cloudfare after 10 mintues everything working fine… But issue With certificate SSL . Sometime site open with http and sometime with Https and i asked to hosting provider about That issue they are saying Its issue with ssl and talk to cloudfare.


#2

New sites sometimes take a day to settle in.

Right now, your site redirects me to HTTPS which is working well. It also passes the SSL tests here:
https://www.whynopadlock.com/results/315a069e-fe28-4510-8b8f-d86913c529db

Their only recommendation is to turn off TLS 1.0, which you can do on the Cloudflare Crypto page for the Minimum TLS Version setting (Use 1.1 or higher).


#3

yes i changed TLS 1.1 but still the problem same… also showing your connection is not private on Chrome Browser…ssl


#4

My Chrome Browser can beat up your Chrome Browser. :rofl:

But seriously, give it a day for DNS to propagate, so check back tomorrow. It should be fine by then.


#5

ok thank you for help me . let see what happen tomorrow…actually this certificate apprx. 24 hours done to upload


#6

one thing is more wonder more me my certificate is valid upto 2033 but whatever you link shared and i checked there expire date


#7

2033 is for the certificate on your server. The one Cloudflare issues for you on the proxy server is shorter term and auto-renews.


#8

ok got it , but i checked every browser problem still the same Microsoft edge , Chrome, Mozila firefox, mi browser… too but in your end showing secure…


#9

Try flushing your DNS cache:

ipconfig /flushdns