SSL Certificate not working properly for some users on the website

Answer these questions to help the Community help you with Security questions.

What is the domain name? https://ui.chatai.com/

Have you searched for an answer? Yes

Please share your search results url:

Describe the issue you are having:
I have a root domain on Cloudflare which is https://chatai.com/
I have a lot of subdomains on it. I am using SSL provided by Cloudflare itself.
One of my subdomains https://ui.chatai.com/ is showing connection is not secured and malware detection warnings to some of my users.

What error message or number are you receiving?
The connection is not secured and malware detection errors in some to my users.

Was the site working with SSL prior to adding it to Cloudflare?
I am using the SSL from Cloudflare from 1 year and it was working fine. It stopped working properly from few days.

Have you tried from another browser and/or incognito mode? Yes, My users tried with different browsers and incognito mode.

Here are the error screenshots.


I am looking for an urgent solution to this problem.
Thanks

The screenshot you sent from your user shows they have been blocked by some protection service from accessing your site due to a malware/phishing listing. The SSL certificate warning is just because that page isn’t your site.

You need to ask them what protection service they use and find out why your site is listed by that service as malware/phishing. (I can reach your site via our Zero Trust gateway without any such warning and Cloudflare Radar doesn’t list it as blocked either).

Your site seems ok on Cloudflare…
https://cf.sjr.org.uk/tools/check?791438a981674848b5e5dc05561c8417#connection-server

1 Like

This topic was automatically closed 15 days after the last reply. New replies are no longer allowed.