Ssl certificate bot working

dash-crypto
#1

On my Cloudflare account, it shows SSL account is active but I cant able to access https://, still, it shows…
Attackers might be trying to steal your information from mydomain (for example, passwords, messages, or credit cards). Learn more

NET::ERR_CERT_COMMON_NAME_INVALID

This server could not prove that it is wptechmedia.com ; its security certificate is from cp-wc09.syd02.ds.network . This may be caused by a misconfiguration or an attacker intercepting your connection.

How to fix this kind of error, Please help me

#2

Sounds like a cached value on your end. I see the site fine with HTTPS with the Cloudflare certificate.

#3

what should I do with the cached?

#4

Either wait for them to clear, or clear your browser cache (and probably your DNS cache) as well.

#5

I already did my browser and dns using ipconfig /flushdns but still the same

#6

Whats the output of

ping wptechmedia.com
nslookup wptechmedia.com
ping www.wptechmedia.com
nslookup www.wptechmedia.com
1 Like
#8

Your nameserver still has the previous IP address. There is not much you can (save for switching to another nameserver). Just wait until the value expires for it and then try again. I’d say wait something like six hours.

#9

okay I will just wait I will let you know if its work thanks

#10

I used really siple ssl and debug the issue

I got thos log
Options:

  • Mixed content fixer
    SERVER: apache
    SSL is not yet enabled for this site
    ** Detecting configuration **
    plugin version: 3.1.5
    Check SSL by retrieving SSL certificate info
#11