Some of my websites are not responding in some locations

The returned message is:

If this was a normal timeout from my server the returned message should have the cloudflare page.

My servers seem fine and I am only able to replicate the problem in some location, also only some of my clients are being affected by this issue.

Some of my websites (all have diferent servers and services the main and first service in commun is cloudflare):

Thanks in advance,
Daniel

Same here. Since ~1h some websites won’t open. Those that OP posted also don’t open on my end.

Same thing happening here in some locations

Same here, 1.1.1.1 cannot resolve my dns, 8.8.8.8 seems to work nicely.
I do not see any issues reported on cloudflarestatus page but this seems to be a cloudflare issue.

furthermore I cannot access the cloudflare dashboard, loads for ever.

i just open a talk about that

im with error time out when ernest or mona give this type of address 172.67.173.105 or some start from 172… if is 104.21.72.11 or some like that work fine

can anyone why?

I am having the same issue. Based in Portugal and can’t access any of my websites!

I have just sorted the issue on my mac by flushing the DNS entering the following into Terminal:
sudo dscacheutil -flushcache; sudo killall -HUP mDNSResponder

1 Like

For Windows PC it’s the following:

  1. Navigate to the desktop. …
  2. Right-click the Start button (the Windows logo in the lower-left).
  3. Choose Command Prompt (Admin).
  4. When asked whether to allow Command Prompt to make changes to your computer, select Yes. …
  5. Type “ipconfig /flushdns” and press Enter.
  6. Type “ipconfig /registerdns” and press Enter.
1 Like

Hello,

during several hours today(18/11/2021 - between 20:00 and 23:00 GMT) several domains were unreachble in Portugal (when they were being proxied by Cloudflare).

Disabling the proxy fixed the issue for the domains affected.

Tried to create a ticket but seems that there is no option for that anymore.

Does anyone know any issue that happend during that time. (to make things even strange, accessing via VPN or Proxys from Portugal there were no issues)

Regards

wht is happened with IPS cloudflare In Portugal
every site have same IPs
more 90% have same two Ips from cloudflare
if Operators block that 2 Ips we cant access to internet provide cloudflare
this is Urgent

how can report to big boss?

I’m confused. If operators block Cloudflare IPs then it makes sense that you won’t be able to access any sites that use Cloudflare.

all websites inside cloudflare in Portugal is point to same IPS
address 188.114.96.45
address 188.114.97.45

if operators blocks this IPs we cant access to all network website from cloudflare

You can’t block Cloudflare’s IP and expect Cloudflare to connect to your site from their data center.

1 Like

wht you are talking???
man every website inside network cloudflare is point to two Ips 188.114.96.45 188.114.97.45

all of them imagine you ping google will go point 188.114.97.45
you ping microsoft.com will point to 188.114.97.45
you ping amazon.com will point to 188.114.97.45

is operator block that two Ips

nobody can access website from cloudflare

this need be report to some Big support network

sometimes from portugal this give time out

traceroute to www.**** (172.67.173.105), 64 hops max, 52 byte packets
1 192.168.1.254 (192.168.1.254) 1.585 ms 1.493 ms 1.253 ms
2 * * 10.251.0.1 (10.251.0.1) 8.065 ms
3 telepac15-hsi.cprm.net (195.8.30.246) 4.106 ms 4.415 ms *
4 tva-cr1-bu10-200.cprm.net (195.8.30.249) 5.658 ms
ga-cr1-bu10-200.cprm.net (195.8.30.245) 5.684 ms 4.393 ms
5 frk1-cr1-hu5-0-0.cprm.net (195.8.1.54) 48.375 ms 54.002 ms 48.617 ms
6 frk1-cr1-hu5-0-0.cprm.net (195.8.1.54) 47.790 ms * *
7 de-cix-frankfurt.as13335.net (80.81.194.180) 48.350 ms *
172.67.173.105 (172.67.173.105) 47.470 ms

and work ok when :

traceroute: Warning: www.**** has multiple addresses; using 104.21.72.11
traceroute to www.*** (104.21.72.11), 64 hops max, 52 byte packets
1 192.168.1.254 (192.168.1.254) 3.007 ms 2.766 ms 2.026 ms
2 * * *
3 telepac15-hsi.cprm.net (195.8.30.246) 4.174 ms 4.136 ms *
4 tva-cr1-bu10-200.cprm.net (195.8.30.249) 6.239 ms
ga-cr1-bu10-200.cprm.net (195.8.30.245) 4.734 ms 4.868 ms
5 lis1-cr1-be4.cprm.net (195.8.0.165) 9.751 ms
lis2-cr1-be4.cprm.net (195.8.1.57) 9.525 ms
lis1-cr1-be4.cprm.net (195.8.0.165) 10.297 ms
6 cloudflare-lis1.cprm.net (195.8.10.107) 11.426 ms
172.68.100.254 (172.68.100.254) 10.157 ms 10.595 ms
7 104.21.72.11 (104.21.72.11) 9.511 ms 9.473 ms 9.253 ms

anyone have some point?

Same thing happened to me last night - temporary fix: disabled proxies and everything was fine. wondering if it is safe to proxy the sites again :frowning:

Hi,

at this point for my affected accounts i’ve enable the proxies again and seems to be working fine.
So far i cannot understand what went wrong.

Regards

thank you so much for your reply, I’ll give it a try

188.114.97.45 this is a problem
all website have point this ip