Slow access after being re-routed back to normal

Hi,

Just wonder, today BKK status was being re-routed. Understand that the site access for BKK will be slow. But once it’s back to status normal.

The traffic is not back to BKK-Pop measure by traceroute at very far end of the routing. it’s unusual ping time. Normally I’m get like 10 ms but I’m get like 300 ms instead after it back to normal.

Any idea?

Bangkok is still re-routed. Or again.

What does https://yourdomain.com/cdn-cgi/trace show?

it’s back and fwd between re-routed and operational.

As of now, it’s Operational but still high ping time.

Here is the site that get and impact.
traceroute to 104.27.176.163 (104.27.176.163), 64 hops max, 52 byte packets
1 192.168.1.254 (192.168.1.254) 1.827 ms 1.409 ms 1.245 ms
2 101.109.232.1 (101.109.232.1) 2.960 ms 2.570 ms 2.425 ms
3 203.113.41.125 (203.113.41.125) 3.189 ms 4.277 ms 3.599 ms
4 125.24.221.65 (125.24.221.65) 2.971 ms 3.087 ms 3.088 ms
5 203.113.37.202 (203.113.37.202) 6.417 ms
203.113.37.194 (203.113.37.194) 4.504 ms
203.113.59.194 (203.113.59.194) 6.852 ms
6 122.155.224.129 (122.155.224.129) 6.049 ms 3.649 ms 3.551 ms
7 122.155.238.162 (122.155.238.162) 29.378 ms 29.810 ms 29.538 ms
8 27.111.228.132 (27.111.228.132) 44.203 ms 41.099 ms 36.329 ms
9 * * *
10 104.27.176.163 (104.27.176.163) 235.248 ms 235.354 ms 235.407 ms

Here is the site that did not get an impact.
1 192.168.1.254 (192.168.1.254) 1.791 ms 1.444 ms 2.253 ms
2 101.109.232.1 (101.109.232.1) 2.694 ms 2.648 ms 2.889 ms
3 203.113.41.125 (203.113.41.125) 3.526 ms 3.704 ms 3.253 ms
4 125.24.221.65 (125.24.221.65) 2.849 ms 3.371 ms 2.869 ms
5 203.113.37.198 (203.113.37.198) 8.084 ms 7.362 ms
203.113.59.174 (203.113.59.174) 6.790 ms
6 122.155.224.213 (122.155.224.213) 6.228 ms 7.199 ms 3.873 ms
7 122.155.238.162 (122.155.238.162) 29.457 ms 29.481 ms 29.657 ms
8 27.111.228.132 (27.111.228.132) 38.450 ms 82.546 ms 36.844 ms
9 104.22.5.228 (104.22.5.228) 29.323 ms 29.058 ms 29.217 ms

fl=27f203
h=ramafoundation.or.th
ip=101.109.236.133
ts=1587637698.763
visit_scheme=https
uag=Mozilla/5.0 (Macintosh; Intel Mac OS X 10_15_4) AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko) Chrome/80.0.3987.163 Safari/537.36
colo=ATL
http=http/2
loc=TH
tls=TLSv1.3
sni=plaintext
warp=off

It’s back normal now

This topic was automatically closed after 30 days. New replies are no longer allowed.