Site is SO slow. I do not know what I'm doing wrong

My site loads SO slow and I do not know why. I tried it all, also signed up for reserved cache etcetera. I’m using wordpress APO with all settings on except for rocket loader.

The site is shotsbycharlotte dot com

Have you searched for an answer? , yes.

Please share your search results url: i’ve gone trough tens of reddit posts and trough cloudflare. Aplied all info, checked if APO is working, cache = hit, via = tcache cache, wordpress.

When you tested your domain, what were the results?
checked if APO is working, cache = hit, via = tcache cache, wordpress.

Describe the issue you are having:
So, when I go to the site, on a incognito page, the image on my site load so incredibly slow. Like, a printer from 20 years ago does a faster job. The images really pop up one by one, and in 1/5th sizes each time they load up. Literally like being printed.

What error message or number are you receiving?
No error.

What steps have you taken to resolve the issue?

  1. Flush cache, visit from different browsers and incognito (to load the edge).
  2. Enabled reserved cache,
  3. enabled APO
  4. page rule is edge TTL is 7 days
  5. page rule is cache everything /*
  6. status is hit, tchache, cache, wordpress on review on uptrends

Was the site working with SSL prior to adding it to Cloudflare?
DNS is 100% managed by cloudflare.

What are the steps to reproduce the error:

  1. just check shotsbycharlotte dot com , and you will see how slow it is. I have no idea what to do.

Have you tried from another browser and/or incognito mode?
Yes, maybe even over 50 times.

This topic was automatically closed 15 days after the last reply. New replies are no longer allowed.