Site down after set up

site has gone down hours after running fine after set up of ssl I am a novice to ssl

I have a site on Low Cost Names
I have a word press site on it
I set up Cloudflare
i changed my name servers
I added simple ssl plug in on wordpress
all worked well showing https//
then died not allowing me to connect to the website or wordpress

Can you share the domain name?

michaelduggan.co.uk

be great if you can help

This site can’t be reached

The web page at https://michaelduggan.co.uk/contact might be temporarily down or it may have moved permanently to a new web address.

ERR_SSL_UNRECOGNIZED_NAME_ALERT

Hmm, that’s a different error than I see. I’m getting a 522, that’s a timeout on the origin, Community Tip - Fixing Error 522: Connection timed out.

EDIT: What browser are you using that you see the error unrecognized name?

I am using chrome on windows 10

am i going to have to get low cost names to fix these blocks?

edge gives this error

Cannot securely connect to this page

This might be because the site uses outdated or unsafe TLS security settings. If this keeps happening, try contacting the website’s owner.

Try this:

edge does show the address correctly

https://michaelduggan.co.uk/

Shot in the dark - on the SSL/TLS app, Edge Certificates tab, can you disable TLS 1.3 and set the minimum TLS to 1.1? You may want to do these one at a time, based on the edge error, suspecting it’s the 1.0 TLS setting.

here i show my ignorance where do i find the SSL/TLS app?

Minimum TLS Version set to 1.0 already

just turned the TLS 1.3 tab to off

changed to tls 1.1

And now the page starts to load, although 522s are still happening, for now I’d focus on the quick fixes in the 522 tip above.

Thanks for looking into it Cloonan.

I have looked at the 522tips I will have to try to get Low Cost Names support to assist with that tomorrow I think.

1 Like