Safari can't establish a secure connection to the server

Hello guys.
Whenever i try to access https://u_prodroro.outlookgateway.com i get an error saying that “Safari can’t establish a secure connection to the server”. It works fine on every other browser, except Safari. Can you please check my settings or tell me what can i do to have it working? I know similar questions have been asked before, but i tried everything with no luck.
Thanks.
Dan

1 Like

I can confirm this issue. I don’t see anything wrong with the settings. It allows for TLS 1.1/1.2/1.3 and Qualys says it’s Safari-Compatible. In Firefox, it confirms the Cloudflare certificate.

It works from command line as well:

I suggest you open a ticket:

To contact Cloudflare Customer Support, login & go to https://dash.cloudflare.com/?account=support and select get more help. If you receive an automatic response that does not help you, please reply and indicate you need more help.

2 Likes

I already opened a ticket, but I knew that the community route is faster. Thanks for your answer. Firefox and Chrome both work without a problem. The stupid think is that Safari fails without throwing an error which makes it hard to debug.

You didn’t mention that. Can you post the ticket number here?

1 Like

Sure, the ticket number is 2047915

2 Likes

Turns out that it’s not working only on the latest versions of Safari 14.* both MacOS or iOS. On previous ones, it works fine.

2 Likes

It looks like Safari does not even make the request. (Safari 14.0.2 and TP Release 117 on Big Sur 20C69).

Underscores (_) are not valid in DNS names. I made a name on one of my own domains with an _ in the name, and get the same result. Is there a particular reason for the _?

2 Likes

You’re right. The issue was the underscore. Thank you very much!

1 Like

This topic was automatically closed 24 hours after the last reply. New replies are no longer allowed.