Pointing to Clickfunnels

dash-dns
#1

I attempted to move my website from Wordpress to Clickfunnels – followed all directions and now I’m not sure what is happening.

Domain is chiroedgemedia.com

Here’s the picture of my cname

#2

That domain doesn’t appear to point to the Cloudflare nameservers, it points to Bluehost.

[email protected] ~ $ dig ns chiroedgemedia.com

`    ; <<>> DiG 9.10.3-P4-Ubuntu <<>> ns chiroedgemedia.com
    ;; global options: +cmd
    ;; Got answer:
    ;; ->>HEADER<<- opcode: QUERY, status: NOERROR, id: 39852
    ;; flags: qr rd ra; QUERY: 1, ANSWER: 2, AUTHORITY: 0, ADDITIONAL: 1

    ;; OPT PSEUDOSECTION:
    ; EDNS: version: 0, flags:; udp: 4096
    ;; QUESTION SECTION:
    ;chiroedgemedia.com.		IN	NS

    ;; ANSWER SECTION:
    chiroedgemedia.com.	900	IN	NS	ns1.bluehost.com.
    chiroedgemedia.com.	900	IN	NS	ns2.bluehost.com.

    ;; Query time: 114 msec
    ;; SERVER: 127.0.1.1#53(127.0.1.1)
    ;; WHEN: Sat Apr 20 20:31:36 BST 2019
    ;; MSG SIZE  rcvd: 92
#3

I was messing with it and trying to fix it and I just changed it 60 seconds ago but it didn’t work so I am changing it back rigth now.

#4

It can cause more issues if you keep switching the nameservers back and forth…

1 Like
#5

understood. i wont touch it anymore. it is back now. any thoughts?

1 Like
#6

The DNS records look OK. If you pause Cloudflare, do you see your site OK?

image

#7

no the page is blank

#8

OK, sorry, I am not experienced at all with the Clickfunnels setup - it varies from the standard setup as Clickfunnels themselves are on Cloudflare - I would expect that to be a config error somewhere on Clickfunnels as your Cloudflare setup looks fine. Maybe contact them for help or wait a bit and hopefully someone else on here may be able to help!

#9

thank you – do you recommend a reenable cloudflare for the time being?

1 Like
#10

Yes, I would re-enable it, it will probably help with troubleshooting!

#11

IIRC clickfunnels doesn’t work at the root domain (example.com) with Cloudflare - it must be a subdomain like www.

#12

Thanks for jumping in here, @judge! :slightly_smiling_face:

They have a guide here which I was looking at, like I say, I don’t know anything about their setup though…

#13

I followed those exact directions when setting up.

1 Like
#14

If all their directions have been followed, the config looks OK to me - I would contact their support and ask them what the issue is here… Sorry I can’t be more helpful!

#15

I figured it out.

The CNAMEs were all correct.

When I set up on the clickfunnels side there was a default setting that I had to undo when associating the domain with my account.

thank you both for your help.

1 Like
#16

Glad you got this sorted :slightly_smiling_face:

#17

Whoops, my bad. I remember something about the root domain last time but maybe that was fixed.

1 Like
#18

No worries, thanks for jumping in anyway :slightly_smiling_face: :+1:

closed #19

This topic was automatically closed after 31 days. New replies are no longer allowed.