My website is showing Not Secure in browser

My website is showing a “Not Secure” in the address bar. It was working fine but now it is showing this
Can please Cloudflare team you check what’s the problem?
www.famebook.ml

Hi @Aamirmalik068, can you check it in incognito mode or clear cache and try again? Looks good with cert in place to me.

1 Like

HI @cloonan I checked it different browser as well on different devices The Site is showing Your Connection is not private :frowning:

the

It’s still working fine. Do what @cloonan mentioned.

njnjjh

Hi @Aamirmalik068, here is a good tip on 522’s, https://community.Cloudflare.com/t/community-tip-fixing-error-522-connection-timed-out/42325. The site loads great for me, which makes me suspect rate limiting, that is covered in quick fix idea 2, although if this is geographically limited, I’d look to suggestion 3. In either event, might be a good idea to start a conversation with your hosting provider about the errors.

2 Likes

jnjjjnjn.jhhjj

If I force https I get nxdomain, am on small screen at the moment but you may want to search that error to correct. Will investigate further.

how long it will take to get up and running?

You’re seeing mixed content on www.aryfun.ml. Have a look at this tip

it was working fine. It happened after installing some Cloudflare apps. I uninstalled Recently installed apps but it didn’t fix the problem

Have a look at that guide. The images below are causing the problem.

http://www.aryfun.ml/upload/photos/2019/04/um9idyVOCSatCyTYtEFn_url_image_hd.jpeg
http://www.aryfun.ml/upload/photos/2019/04/roe8svoBI1o3iPiRnjPT_avatar_hd.jpg 
http://www.aryfun.ml/upload/photos/2019/04/GDf1SSNL55v5dTQBSWSV_17_f645d62392573188e34bfeea0ac5cf01_image.jpg
http://www.aryfun.ml/upload/photos/2019/04/4ljzOUgeeIVeOW1iCnII_17_0f4909d8d83020f396f44471596f697b_image.jpg
http://www.aryfun.ml/upload/photos/2019/04/vsmO6c7N9mFE3swtDeeb_url_image.jpeg 
http://www.aryfun.ml/upload/photos/2019/04/um9idyVOCSatCyTYtEFn_url_image.jpeg
1 Like

how can I Fix this problem? what is the best solution?

I’d start with tip #2 in the Fixing mixed content errors guide. If that doesn’t solve the issue, try the others.

This topic was automatically closed after 30 days. New replies are no longer allowed.