My subdomain is not working with cloudflare

I have added DNS settings or the records of the new subdomain but it is not working with cloudflare. Is there anyone who can help me to short out this problem ?

Hi @okdoneonline,

Can you share the subdomain and also whatever error/issue you have when trying to access it?

This is my subdomain mocktest.nowgrowup.in . it is not working even I have added all records… it is showing 404 error still.

It looks OK on Cloudflare’s side, but not on your server side/cPanel. You should probably contact your host for assistance.

I have contacted them they told that this is from cloudflare. please help me to short out this problem.

Something must be misconfigured on their end, the error you see is from cPanel and not Cloudflare. It may be that they haven’t configured the subdomain, haven’t configured SSL properly etc.

1 Like

I bet that subdomain doesn’t have SSL set up on your server. That’s usually why I see that screen.

1 Like

I recontact them

Everything is fine from a Cloudflare point of view - https://mocktest.nowgrowup.in/ provides a sane response from your web server of:
<html><head><META HTTP-EQUIV="Cache-control" CONTENT="no-cache"><META HTTP-EQUIV="refresh" CONTENT="0;URL=/cgi-sys/defaultwebpage.cgi"></head><body></body></html>
and indeed https://mocktest.nowgrowup.in/rubbish returns an appropriate 404 Not Found error
You need to look at your webserver.

This topic was automatically closed 30 days after the last reply. New replies are no longer allowed.