My server videos doesn't play

i’m using pro plan. So i have many DDOS attack and Cloudflare defending very well but there is a problem. in my server many url videos like Web Page Under Construction like that. But when i using Cloudflare my videos doesn’t working embed videos working very well. Maybe caching problem or i need excute videos url post? how i can excute post videos from caching?

Are you saying that the video works when embedded, but does not work by itself?

If so, then try Cloudflare Scrapeshield settings and turn off Hotlink Protection.

sample i uploaded ok.ru or openload.co video and embeded my site its working well. But i have own videos on my own server that using Cloudflare.

and videos doesnt play

Use Dev Tools (F12 in Chrome) and check the Console for errors.

JQMIGRATE: Logging is active
jquery-migrate-1.2.1.js:41 JQMIGRATE: jQuery is not compatible with Quirks Mode
migrateWarn @ jquery-migrate-1.2.1.js:41
jquery-migrate-1.2.1.js:43 console.trace
migrateWarn @ jquery-migrate-1.2.1.js:43
jquery-migrate-1.2.1.js:41 JQMIGRATE: jQuery.browser is deprecated
migrateWarn @ jquery-migrate-1.2.1.js:41
jquery-migrate-1.2.1.js:43 console.trace
migrateWarn @ jquery-migrate-1.2.1.js:43
jquery-migrate-1.2.1.js:41 JQMIGRATE: jQuery.fn.live() is deprecated
migrateWarn @ jquery-migrate-1.2.1.js:41
jquery-migrate-1.2.1.js:43 console.trace
migrateWarn @ jquery-migrate-1.2.1.js:43
2:1277 setting position 68 21

This topic was automatically closed 30 days after the last reply. New replies are no longer allowed.