My domain stopped working (Working fine using my server IP)

Hello, I had my domain linked with cloudflare to my server and now it stopped working. My server is working fine though.

Greetings,

I am sorry to hear you are experiencing some issue.

May I ask what error do you get?
Can you share a screenshot, if so?

May I ask what is your domain name?

Before moving to Cloudflare, was your Website working over HTTPS connection?

My domain name is https://accounthub.cx/ I’m receving some “Check if your spelling is correctly” something like that error, never seen it.

And yes, my server was working fine before using cloudflare but today it stopped, I don’t know why. If you want I can share my server IP so you check my website is working correctly with it’s IP.

May I ask have you contacted your hosting provider about any additional information?

Did you paid or renewd the hosting services on time?

Nevertheless, have you checked with your domain registrar? I can see it’s a ccTLD.

Did you used some third-party integrator or manually added your domain name to your Cloudflare account?

Or if you are using eZoic maybe?

I got returned:
All Queries to ns.anycast.nic.cx for accounthub.cx/A timed out or failed

Domain Registrar Status: clientHold, clientTransferProhibited

May I ask have you checked if you have any DNS records under the DNS tab of Cloudflare dashboard for your domain name and are they correctly configured?

Yes. It’s paid, I’m running the website in a dedicated server from ReliableSite.

clientHold is usually a DNS killer. You will have to clear this up with your domain registrar.

https://icann.org/epp#clientHold

1 Like

I see, thanks. Will contact my domain provider!

1 Like

This topic was automatically closed 15 days after the last reply. New replies are no longer allowed.