Mixed Content and Elementor Issue

Hi,

i am using Cloudflare namecerver for my site.
I got my free SSL certificate and can see the green padlock. But this has created mixed content issue for me and due to this issue Elementor doesnt load on my website and i can edit any pages!

I get following error on my website.

How can i solve this? please see screenshots and help me please?
)

Welcome to the community!

What error do you get?

Do you have this feature enabled (available on SSL/TLS → Edge Certificates)?

Have you seen this topic?

Hope it helps!

Greetings,

Thank you for asking.

May I ask what SSL option have you got selected under the SSL/TLS tab at Cloudflare dashboard for your domain ( Flexible, Full, Full Strict … )?

Before moving to Cloudflare, was your Website working over HTTPS connection?

Kindly, before doing anything at Cloudfalre settings, you could determine if you have a valid SSL certificate installed at the origin host/server by your web hosting provider or your own VPS/dedicated server following the steps from below:

  1. Use the “Pause Cloudflare on Site” option from the Overview tab for your domain at dash.cloudflare.com .
  2. The link is in the lower right corner of that page.
  3. Give it five minutes to take effect, then make sure site is working as expected with HTTPS.
  4. Check with your hosting provider / cPanel AutoSSL / ACME.sh / Certbot / Let’s Encrypt or some other and renew it accordingly.
  5. Only then should you un-pause Cloudflare and double-check your SSL/TLS setting to make sure it’s Full (Strict).

Here is a way to re-check if you correctly setup the SSL for your domain with Cloudflare:

Kindly, see below article which is related to the Rocket Loader feature which might cause this and a way to disable it via Page Rules or in general for the whole domain at CF dashboard → Speed → Optimization:

This topic was automatically closed 15 days after the last reply. New replies are no longer allowed.