Managed Rules are disabled but still blocking

Answer these questions to help the Community help you with Security questions.

What is the domain name?
cpin.bonus.pe

Have you searched for an answer?
No

Please share your search results url:
Managed challenge by manage rules

When you tested your domain, what were the results?
Don’t works

Describe the issue you are having:
I created 3 rules to control different types of attacks for my domain. Later, I deactivated them because I had issues with some features on my page. However, it is still blocking with the same rules I created. Even though I deactivated them, they are still in effect and blocking. How do I deactivate them?

What error message or number are you receiving?
Managed challenge by Managed rules

What steps have you taken to resolve the issue?

  1. Enable the rules managed
  2. Disabled the rules managed
  3. Finally, as it’s not working and still blocking, deactivate the proxy for that subdomain

Was the site working with SSL prior to adding it to Cloudflare?
No

What are the steps to reproduce the error:

  1. Enable Managed rules: top 10 owasp
  2. Enabled Managed rules: leaked credentials check
  3. Disabled all managed rules

Have you tried from another browser and/or incognito mode?
Yes. I Do
Please attach a screenshot of the error:

Are you still encountering this @user34910? If so, I’d ensure that all Managed Rules are set to “Disable” or “Bypass" and If the issue persists, clear your browser cache & cookies and try again.

This topic was automatically closed 15 days after the last reply. New replies are no longer allowed.