Mail not working after switching to cloudflare

After switching to Cloudflare my emails accounts not working. I am not getting any incoming emails, while i am trying to send a mail to my email id i got an error like " Host or domain name not found. Name service error for
name=mail.nextinnos.com type=A: Host not found

Reporting-MTA: dns; st43p00im-ztdg10073201.me.com
X-Postfix-Queue-ID: 998E97200F0
X-Postfix-Sender: rfc822; [email protected]
Arrival-Date: Sat, 6 Apr 2019 02:50:34 +0000 (UTC)"

i created the A record and MX record as per the tutorial. please take a look on the screenshot attached.

please let me know the solutions asap

You need an “A” record called ‘mail’ that has an IP address. Or possibly a CNAME if that’s how you had it set up before. You’d have to check with your host for what it should be.

i added Ä record with mail and point to IP address.

I am able to send a mail ie. i guess outgoing server has no issue.

Now i am getting the error like "

[email protected]>: host mail.nextinnos.com[148.66.136.6] said: 550-Please
turn on SMTP Authentication in your mail client.
550-mr85p00im-hyfv06021401.me.com [17.58.23.190]:14740 is not permitted to
550 relay through this server without authentication. (in reply to RCPT TO
command)

Any solution to my concern?

i added A records as per you thoughts, please take a look on screen shot

You need to check your client settings.

it is on only.

Using webmail only , if we sent a mail to target email from gmail etc will get the same error.

This topic was automatically closed 30 days after the last reply. New replies are no longer allowed.