M3u8 File Parsing

Type

Video

What is the issue you’re encountering

Hi everyone! I’m running into a strange issue. For the m3u8 file of a stream link. We parse the m3u8 file to provide the different resolutions to our client. The links provided to the different resolutions does not include any audio in the video. Any ideas how we can fix this? Thanks in advance!

Would you mind sharing a m3u8 file you’re currently using?

Sure this is what it looks like:

#EXTM3U
#EXT-X-VERSION:6
#EXT-X-INDEPENDENT-SEGMENTS
#EXT-X-MEDIA:TYPE=AUDIO,GROUP-ID=“group_audio”,NAME=“original”,LANGUAGE=“en-8e75b400”,DEFAULT=YES,AUTOSELECT=YES,URI=“stream_t8e75b4006b1e033ffad4015398569b12_r759466923.m3u8?useVODOTFE=false”
#EXT-X-STREAM-INF:RESOLUTION=854x480,CODECS=“avc1.64001e,mp4a.40.2”,BANDWIDTH=3242366,AVERAGE-BANDWIDTH=1808077,SCORE=3.0,FRAME-RATE=30.000,AUDIO=“group_audio”
stream_tca77267c12443fbbeb4df01784e7d6f7_r759466918.m3u8?useVODOTFE=false
#EXT-X-STREAM-INF:RESOLUTION=1280x720,CODECS=“avc1.64001f,mp4a.40.2”,BANDWIDTH=5374224,AVERAGE-BANDWIDTH=3203603,SCORE=4.0,FRAME-RATE=30.000,AUDIO=“group_audio”
stream_tca77267c12443fbbeb4df01784e7d6f7_r759466920.m3u8?useVODOTFE=false
#EXT-X-STREAM-INF:RESOLUTION=640x360,CODECS=“avc1.4d401e,mp4a.40.2”,BANDWIDTH=2202463,AVERAGE-BANDWIDTH=1176280,SCORE=2.0,FRAME-RATE=30.000,AUDIO=“group_audio”
stream_tca77267c12443fbbeb4df01784e7d6f7_r759466917.m3u8?useVODOTFE=false
#EXT-X-STREAM-INF:RESOLUTION=426x240,CODECS=“avc1.42c015,mp4a.40.2”,BANDWIDTH=964062,AVERAGE-BANDWIDTH=847275,SCORE=1.0,FRAME-RATE=30.000,AUDIO=“group_audio”
stream_tca77267c12443fbbeb4df01784e7d6f7_r759466916.m3u8?useVODOTFE=false