LAX issue resolving usbank.com

LAX is returning SERVFAIL for usbank.com. EWR is unaffected.

LAX:

$ curl -H 'accept: application/dns-json' 'https://cloudflare-dns.com/dns-query?name=usbank.com&type=A'
{"Status":2,"TC":false,"RD":true,"RA":true,"AD":false,"CD":false,"Question":[{"name":"usbank.com","type":1}]}`

EWR:

$ curl -H 'accept: application/dns-json' 'https://cloudflare-dns.com/dns-query?name=usbank.com&type=A'
{"Status":0,"TC":false,"RD":true,"RA":true,"AD":false,"CD":false,"Question":[{"name":"usbank.com","type":1}],"Answer":[{"name":"usbank.com","type":1,"TTL":1641,"data":"170.135.184.254"},{"name":"usbank.com","type":1,"TTL":1641,"data":"170.135.79.254"},{"name":"usbank.com","type":1,"TTL":1641,"data":"170.135.223.254"}]}
2 Likes

SEA was having similar issues about a month ago: Usbank not in cloudflare dns?

It’s unclear whether this is the same issue or a different issue.

Same issue here with LAX

1 Like

works properly as of right now.

1 Like

Working for me too as of testing it this morning

1 Like

cc @matthew22 Can you confirm?

Still doesn’t seem to be working for me:

$ curl -H 'accept: application/dns-json' 'https://cloudflare-dns.com/dns-query?name=usbank.com&type=A'
{"Status":2,"TC":false,"RD":true,"RA":true,"AD":false,"CD":false,"Question":[{"name":"usbank.com","type":1}]}

Dig command also fails:

$ dig @1.1.1.1 A usbank.com

; <<>> DiG 9.11.3-1ubuntu1.11-Ubuntu <<>> @1.1.1.1 A usbank.com
; (1 server found)
;; global options: +cmd
;; Got answer:
;; ->>HEADER<<- opcode: QUERY, status: SERVFAIL, id: 9509
;; flags: qr rd ra; QUERY: 1, ANSWER: 0, AUTHORITY: 0, ADDITIONAL: 1

;; OPT PSEUDOSECTION:
; EDNS: version: 0, flags:; udp: 1452
;; QUESTION SECTION:
;usbank.com.                    IN      A

;; Query time: 1995 msec
;; SERVER: 1.1.1.1#53(1.1.1.1)
;; WHEN: Thu May 21 21:20:26 PDT 2020
;; MSG SIZE  rcvd: 39

See SERVFAIL with U.S Bank domains