Last 8 hour my site opening very slow and some time 520 error

Hi
Last 8 hours facing slowness issue and some time 520 error. When paused cloudflare , it seems ok.

When i contacted to my server admin, he said 1-2 of his client reported same.

Is it issue from cloudflare end? how long it will take to fix?

Regarding Cloudflare 520 error, may I suggest you to try looking into below articles to troubleshoot the issue:

Before moving to Cloudflare, was your Website working over HTTPS connection?

May I ask what SSL option have you got selected under the SSL/TLS tab at Cloudflare dashboard for your domain ( Flexible, Full, Full Strict … )?

Here is a way to re-check if you correctly setup the SSL for your domain with Cloudflare:

In case you do not have an SSL certificate, you can use Cloudflare SSL, if so, kindly make sure you follow the instructions as follows on the below article to setup an SSL certificate using Cloudflare Origin CA Certificate:

Last but not least, kindly have a look here for more information regarding correct SSL settings at the SSL/TLS tab on Cloudflare dashboard:

Furthermore, do not skip below step and kindly re-check if Cloudflare is allowed to connect to your origin host to as follows in the below article:

Nevertheless, Cloudflare IP addresses list can be found here:

:point_right:I have been using cloudflare for last years and yes it was working fine till yesterday 3PM IST.

:point_right:I have also ssl certificate installed on my server, after pausing cloudflare its working.

:point_right:SSL/TLS encryption mode is Full.

:point_right:Clouflare ips are whitelisted

i asked server team to check it, they have replied this

I have verified server load is fine and no crashing of PHP application.

Also verified headers limit.

All of the cloudflare ips are in whitelist.

This topic was automatically closed 15 days after the last reply. New replies are no longer allowed.