Is it good to have "Load Balancing is active." or is mandatory to setup Load Balancer?

loadbalancing

#1

I tried to setup load balancer but could not understand instructions clearly. When activated site was showing unreachable and cache was displayed.

Maybe I do not know how to setup Load Balancer & do not understand from tutorial how to set it up.

If its good then I would leave it as it is & if have to be setup I would close the service as I cannot setup.

Advice please.


#2

Can you provide more detail about the way you configured it? It would help identify what might be wrong.


#3

Thanks for your response

In Load Balancer Hostname I had put website name bestofindianproducts.com
Monitors I did not touch & left as they are
In primary pool I have put Name Servers
Origins
Name in.solidhosting.pro Address removed by staff
Default Failover Behaviour I do not know what to do so had left blank.

Best regards


#4

I removed the IP from your post to avoid someone potentially using it against you.

As far as the setup is concerned, I’ve been encouraged to have you file a ticket with support so they can get specific with the config options. Once it’s resolve I’ll post another update here with some general guidance.

support[at]cloudflare.com from your account email. And let me know the ticket number so I can flag it.


#5

I removed the IP from your post to avoid someone potentially using it against you.

As far as the setup is concerned, I’ve been encouraged to have you file a ticket with support so they can get specific with the config options. Once it’s resolve I’ll post another update here with some general guidance.

support[at]cloudflare.com from your account email. And let me know the ticket number so I can flag it.


#6

Thanks I am raising a ticket.

Best regards


#7

Hello,

On my Load Balancer is says Health Status critical as my TLS name is mismatch error for WNAM? The server IP is based in the UK is this why??

Thanks,
Harry