Ilto.run not resolving

Can’t find anywhere to report domain issue
this domain is not resolved via 1.1.1.1, 1.1.1.2
resolves fine over any other DNS provider

Can you give one example for where the domain is resolving? I don’t see it resolved anywhere:

[email protected] (Default):
ilto.run.		900	IN	SOA	ns-1312.awsdns-36.org. awsdns-hostmaster.amazon.com. 1 7200 900 1209600 86400
[email protected] (AdGuard (CY)):
ilto.run.		900	IN	SOA	ns-1312.awsdns-36.org. awsdns-hostmaster.amazon.com. 1 7200 900 1209600 86400
[email protected] (AT&T (US)):
ilto.run.		900	IN	SOA	ns-1312.awsdns-36.org. awsdns-hostmaster.amazon.com. 1 7200 900 1209600 86400
[email protected] (CloudFlare):
ilto.run.		900	IN	SOA	ns-1312.awsdns-36.org. awsdns-hostmaster.amazon.com. 1 7200 900 1209600 86400
[email protected] (Comodo (US)):
ilto.run.		900	IN	SOA	ns-1312.awsdns-36.org. awsdns-hostmaster.amazon.com. 1 7200 900 1209600 86400
[email protected] (Google):
ilto.run.		900	IN	SOA	ns-1312.awsdns-36.org. awsdns-hostmaster.amazon.com. 1 7200 900 1209600 86400
[email protected] (HiNet (TW)):
ilto.run.		900	IN	SOA	ns-1312.awsdns-36.org. awsdns-hostmaster.amazon.com. 1 7200 900 1209600 86400
[email protected] (OpenDNS):
ilto.run.		900	IN	SOA	ns-1312.awsdns-36.org. awsdns-hostmaster.amazon.com. 1 7200 900 1209600 86400
[email protected] (Quad9):
ilto.run.		900	IN	SOA	ns-1312.awsdns-36.org. awsdns-hostmaster.amazon.com. 1 7200 900 1209600 86400
[email protected] (Securolytics (CA)):
ilto.run.		900	IN	SOA	ns-1312.awsdns-36.org. awsdns-hostmaster.amazon.com. 1 7200 900 1209600 86400
[email protected] (UUNET (CH)):
ilto.run.		900	IN	SOA	ns-1312.awsdns-36.org. awsdns-hostmaster.amazon.com. 1 7200 900 1209600 86400
[email protected] (UUNET (DE)):
ilto.run.		900	IN	SOA	ns-1312.awsdns-36.org. awsdns-hostmaster.amazon.com. 1 7200 900 1209600 86400
[email protected] (UUNET (UK)):
ilto.run.		900	IN	SOA	ns-1312.awsdns-36.org. awsdns-hostmaster.amazon.com. 1 7200 900 1209600 86400
[email protected] (UUNET (US)):
ilto.run.		900	IN	SOA	ns-1312.awsdns-36.org. awsdns-hostmaster.amazon.com. 1 7200 900 1209600 86400
[email protected] (Verisign (US)):
ilto.run.		300	IN	SOA	ns-1312.awsdns-36.org. awsdns-hostmaster.amazon.com. 1 7200 900 1209600 86400
[email protected] (Yandex (RU)):
ilto.run.		687	IN	SOA	ns-1312.awsdns-36.org. awsdns-hostmaster.amazon.com. 1 7200 900 1209600 86400

The nameservers also give an empty response:

[email protected] ~> dig ilto.run @ns-115.awsdns-14.com. a

; <<>> DiG 9.16.22-Debian <<>> ilto.run @ns-115.awsdns-14.com. a
;; global options: +cmd
;; Got answer:
;; ->>HEADER<<- opcode: QUERY, status: NOERROR, id: 59900
;; flags: qr aa rd; QUERY: 1, ANSWER: 0, AUTHORITY: 1, ADDITIONAL: 1
;; WARNING: recursion requested but not available

;; OPT PSEUDOSECTION:
; EDNS: version: 0, flags:; udp: 4096
;; QUESTION SECTION:
;ilto.run.			IN	A

;; AUTHORITY SECTION:
ilto.run.		900	IN	SOA	ns-1312.awsdns-36.org. awsdns-hostmaster.amazon.com. 1 7200 900 1209600 86400

;; Query time: 35 msec
;; SERVER: 205.251.192.115#53(205.251.192.115)
;; WHEN: Sun Dec 19 14:07:42 CET 2021
;; MSG SIZE  rcvd: 122

[email protected] ~> dig ilto.run @ns-115.awsdns-14.com. aaaa

; <<>> DiG 9.16.22-Debian <<>> ilto.run @ns-115.awsdns-14.com. aaaa
;; global options: +cmd
;; Got answer:
;; ->>HEADER<<- opcode: QUERY, status: NOERROR, id: 23980
;; flags: qr aa rd; QUERY: 1, ANSWER: 0, AUTHORITY: 1, ADDITIONAL: 1
;; WARNING: recursion requested but not available

;; OPT PSEUDOSECTION:
; EDNS: version: 0, flags:; udp: 4096
;; QUESTION SECTION:
;ilto.run.			IN	AAAA

;; AUTHORITY SECTION:
ilto.run.		900	IN	SOA	ns-1312.awsdns-36.org. awsdns-hostmaster.amazon.com. 1 7200 900 1209600 86400

;; Query time: 23 msec
;; SERVER: 205.251.192.115#53(205.251.192.115)
;; WHEN: Sun Dec 19 14:07:44 CET 2021
;; MSG SIZE  rcvd: 122

This is not a problem of Cloudflare.

<<>> DiG 9.10.6 <<>> ilto.run @8.8.8.8
;; global options: +cmd
;; Got answer:
;; ->>HEADER<<- opcode: QUERY, status: NOERROR, id: 32912
;; flags: qr rd ra; QUERY: 1, ANSWER: 2, AUTHORITY: 0, ADDITIONAL: 1

;; OPT PSEUDOSECTION:
; EDNS: version: 0, flags:; udp: 512
;; QUESTION SECTION:
;ilto.run. IN A

;; ANSWER SECTION:
ilto.run. 60 IN A 34.252.217.18
ilto.run. 60 IN A 54.154.93.89

;; Query time: 114 msec
;; SERVER: 8.8.8.8#53(8.8.8.8)
;; WHEN: Sun Dec 19 15:08:14 IST 2021
;; MSG SIZE rcvd: 69

Using domain server:
Name: 8.8.8.8
Address: 8.8.8.8#53
Aliases:

ilto.run has address 34.252.217.18
ilto.run has address 54.154.93.89

Using domain server:
Name: 9.9.9.9
Address: 9.9.9.9#53
Aliases:

ilto.run has address 34.252.217.18
ilto.run has address 54.154.93.89

Is this your domain? Did you recently update your nameservers? I don’t see it resolve from anywhere in the world right now.

Not mine. Its been like that for weeks. Its all resuls from now from my pc.
; <<>> DiG 9.10.6 <<>> ilto.run @NS-1604.AWSDNS-08.CO.UK
;; global options: +cmd
;; Got answer:
;; ->>HEADER<<- opcode: QUERY, status: NOERROR, id: 48521
;; flags: qr aa rd; QUERY: 1, ANSWER: 2, AUTHORITY: 4, ADDITIONAL: 1
;; WARNING: recursion requested but not available

;; OPT PSEUDOSECTION:
; EDNS: version: 0, flags:; udp: 4096
;; QUESTION SECTION:
;ilto.run. IN A

;; ANSWER SECTION:
ilto.run. 60 IN A 54.154.93.89
ilto.run. 60 IN A 34.252.217.18

;; AUTHORITY SECTION:
ilto.run. 172800 IN NS ns-115.awsdns-14.com.
ilto.run. 172800 IN NS ns-1312.awsdns-36.org.
ilto.run. 172800 IN NS ns-1604.awsdns-08.co.uk.
ilto.run. 172800 IN NS ns-732.awsdns-27.net.

I’m getting empty responses:

; <<>> DiG 9.16.22-Debian <<>> ilto.run @NS-1604.AWSDNS-08.CO.UK
;; global options: +cmd
;; Got answer:
;; ->>HEADER<<- opcode: QUERY, status: NOERROR, id: 25889
;; flags: qr aa rd; QUERY: 1, ANSWER: 0, AUTHORITY: 1, ADDITIONAL: 1
;; WARNING: recursion requested but not available

;; OPT PSEUDOSECTION:
; EDNS: version: 0, flags:; udp: 4096
;; QUESTION SECTION:
;ilto.run.			IN	A

;; AUTHORITY SECTION:
ilto.run.		900	IN	SOA	ns-1312.awsdns-36.org. awsdns-hostmaster.amazon.com. 1 7200 900 1209600 86400

;; Query time: 11 msec
;; SERVER: 205.251.198.68#53(205.251.198.68)
;; WHEN: Sun Dec 19 14:12:31 CET 2021
;; MSG SIZE  rcvd: 122

Maybe its blocked for some locations ? wonder how Quad9, Google and others have it then

Are you sure you’re not running some local dns server or your queries are being proxied? Can you try resolving it from a bogus server address like 1.2.3.4?

I don’t, my home computer, nothing running there.
my only taught is that they only allow DNS requests from my country and therefore world resolvers can’t get it, only if google/quad9 have cache in here.

Which country are you querying from? And which AS number?

AS1680, Israel

Definitely a country block, I can see it resolve from AS 35758 in Israel now. It works on Cloudflare, Quad9 and Google.

Can you show me your output of the 1.1.1.1 debug test?

This is how security done by morons :slight_smile: thanks.

This topic was automatically closed 3 days after the last reply. New replies are no longer allowed.