Http://therockjonesboro.com

http://therockjonesboro.com

My Certificate says active but my site still says “Not Secure”. What do I do?

Hi @bradwatson,

If you enable the ‘Always use HTTPS’ setting under ‘SSL/TLS’ in your Cloudflare dashboard, that will redirect all visitors to HTTPS and you should see your certificate.

I did that but when I visit the site, https is crossed out

By default, I see image

If I manually go to HTTPS, I see image

So the site doesn’t seem to be redirecting to the secure vertion. Are you sure you have that enabled?

OK, the redirect seems to be working now.

>>> http://therockjonesboro.com

> --------------------------------------------
> 301 Moved Permanently
> --------------------------------------------

|**Status:**|301 Moved Permanently|
| --- | --- |
|**Code:**|301|
|**Date:**|Thu, 12 Sep 2019 17:19:18 GMT|
|**Connection:**|close|
|**Cache-Control:**|max-age=3600|
|**Expires:**|Thu, 12 Sep 2019 18:19:18 GMT|
|**Location:**|https://therockjonesboro.com/|
|**Server:**|cloudflare|
|**CF-RAY:**|51538baebb186485-FRA|

>>> https://therockjonesboro.com/

> --------------------------------------------
> 200 OK
> --------------------------------------------

|**Status:**|200 OK|
| --- | --- |
|**Code:**|200|
|**Date:**|Thu, 12 Sep 2019 17:19:19 GMT|
|**Content-Type:**|text/html; charset=UTF-8|
|**Connection:**|close|
|**Set-Cookie:**|__cfduid=d58378b4af7f9c64a749375de296a619b1568308758; expires=Fri, 11-Sep-20 17:19:18 GMT; path=/; domain=.therockjonesboro.com; HttpOnly; Secure|
|**Strict-Transport-Security:**|max-age=31536000; preload|
|**Age:**|5|
|**Expect-CT:**|max-age=604800, report-uri="https://report-uri.cloudflare.com/cdn-cgi/beacon/expect-ct"|
|**Server:**|cloudflare|
|**CF-RAY:**|51538baf0b63d6fd-FRA|

still not working for me… I get something that says NET::ERR_CERT_COMMON_NAME_INVALID

That sounds like a DNS value cached on your end. Either wait for it to clear or clear your cache manually.