High latency to ping my website in Hong Kong


#1

I have a server in hong kong (ISP:PCCW) and I had to use cloudflare CDN a long time
Recently i my webpage become very slow,
after analysis i found that the ping of my website (via cloudflare CDN) is very high
approx. 219ms

after i traceroute the website, it seems have a wrong routing (routed to cloudflare italy server)

It is result below:

1 2 ms 2 ms 2 ms 10.193.233.130
2 1 ms 2 ms 1 ms 10.193.232.150
3 2 ms 2 ms 2 ms wtsc3a030.netvigator.com [218.102.40.30]
4 219 ms 219 ms 219 ms 63.222.5.9
5 219 ms 220 ms 218 ms TenGE0-1-0-17.br01.ldn03.pccwbtn.net [63.218.206.53]
6 218 ms 231 ms 219 ms xe4-3-3.londra32.lon.seabone.net [89.221.43.174]
7 219 ms 219 ms 219 ms 149.3.183.69
8 219 ms 220 ms 220 ms 104.28.4.126

It is result below:

1 2 ms 1 ms 1 ms 10.193.233.130
2 2 ms 2 ms 2 ms 10.193.232.150
3 3 ms 2 ms 2 ms wtsc3a030.netvigator.com [218.102.40.30]
4 3 ms 2 ms 3 ms 103.22.203.89
5 4 ms 4 ms 2 ms 198.41.215.162

is there any maintenance and sometime wrong from my website?


#2

I would suggest filing a support ticket if you haven’t already so that we can take a look at this for you. Please provide the traceroute, as well as the output from visiting [yourdomain]/cdn-cgi/trace in the ticket.


#4

@hugoy the cdn trace contains your personal IP address, and I would recommend removing that from your comments. This is also the reason it is better to submit a support ticket for this - you can do so by emailing [email protected]. Once a ticket is logged one of my colleagues will respond to you accordingly.


#5

Re-Upload the record

This is the output from Hong Kong PCCW ISP:

fl=21f37
h=thedeath.org
ip=219.77.xx.xx
ts=1496858142.463
visit_scheme=http
uag=Mozilla/5.0 (Windows NT 10.0; Win64; x64) AppleWebKit/537.36
(KHTML, like Gecko) Chrome/58.0.3029.110 Safari/537.36
colo=LHR
spdy=off
http=http/1.1
loc=HK

This is the output from Hong Kong PCCW ISP (2):

fl=21f196
h=thedeath.org
ip=42.3.xx.xx
ts=1496858402.3
visit_scheme=http
uag=Mozilla/5.0 (Macintosh; Intel Mac OS X 10_12_5) AppleWebKit/537.36
(KHTML, like Gecko) Chrome/58.0.3029.110 Safari/537.36
colo=LHR
spdy=off
http=http/1.1
loc=HK

This is the output from Taiwan HiNET ISP:

fl=4f208
h=thedeath.org
ip=114.47.xx.xx
ts=1496858298.397
visit_scheme=http
uag=Mozilla/5.0 (Windows NT 6.1; WOW64; Trident/7.0; rv:11.0) like Gecko
colo=SJC
spdy=off
http=http/1.1
loc=TW


#6

And i checked that my another domain heatproject.org (also via cloudflare
CDN) is normal and working very well, here is the record:

fl=23f28
h=heatproject.org
ip=219.77.xx.xx
ts=1496859161.221
visit_scheme=http
uag=Mozilla/5.0 (Windows NT 10.0; Win64; x64) AppleWebKit/537.36
(KHTML, like Gecko) Chrome/58.0.3029.110 Safari/537.36
colo=HKG
spdy=off
http=http/1.1
loc=HK


#7

@hugoy this is not something that we can troubleshoot with you over our community forum. Please submit a support ticket by emailing [email protected] so that we can look into this for you and give you an accurate response.


#8