"error":"No IP address to claim - every 3 hours on Argo

Hey there,

The tunnel working, but I see 3 errors in log every 5 minutes.
Have no idea ho to solve it

{"error":"No IP address to claim","level":"warning","msg":"Tunnel disconnected due to error","time":"2020-08-03T19:29:17+02:00"}

{“error”:“No IP address to claim”,“level”:“warning”,“msg”:“Tunnel disconnected due to error”,“time”:“2020-08-03T19:29:17+02:00”}
{“error”:“No IP address to claim”,“level”:“warning”,“msg”:“Tunnel disconnected due to error”,“time”:“2020-08-03T19:29:17+02:00”}
{“error”:“No IP address to claim”,“level”:“warning”,“msg”:“Tunnel disconnected due to error”,“time”:“2020-08-03T19:31:57+02:00”}
{“error”:“No IP address to claim”,“level”:“warning”,“msg”:“Tunnel disconnected due to error”,“time”:“2020-08-03T19:31:57+02:00”}
{“error”:“No IP address to claim”,“level”:“warning”,“msg”:“Tunnel disconnected due to error”,“time”:“2020-08-03T19:31:57+02:00”}
{“error”:“No IP address to claim”,“level”:“warning”,“msg”:“Tunnel disconnected due to error”,“time”:“2020-08-03T19:34:37+02:00”}
{“error”:“No IP address to claim”,“level”:“warning”,“msg”:“Tunnel disconnected due to error”,“time”:“2020-08-03T19:34:37+02:00”}
{“error”:“No IP address to claim”,“level”:“warning”,“msg”:“Tunnel disconnected due to error”,“time”:“2020-08-03T19:34:37+02:00”}

Hi! What version of cloudflared are you running? We fixed this bug a while ago, so you should try upgrading (most recent version is 2020.8.0, which shipped significant performance improvements too).

Hi,

Thanks for the reply.
$ cloudflared --version
cloudflared version 2020.8.0 (built 2020-08-03-2001 UTC)