Error codes and a broken website

Out of nowhere, I got error code 1001 on my website. I never heard of Cloudflare before this error code.

So I watched a video that recommended getting the account and changing the 2 DNS nameservers from my host to something cloudflare related. I did, and it briefly worked so I could see my website. But several key things were broken. Then a couple hours later, I got error code 1000.

So I watched another video that recommended deleting my A domainname.com and CNAME www.domainname.com, replacing those IP addresses with the one found on my host provider. I did that, and I can see the website again, but that stuff remains broken.

From what I’ve noticed so far:
a) my videos no longer appear
b) my hamburger menu icon can no longer be clicked
c) my image carousel is frozen on the first image and the original formatting has changed. It no longer autoplays or shows next slide arrows or dots.

What in the world is going on? Why and where did Cloudflare even show up in this whole process? Please help!

The most likely explanation is that your hosting provider uses Cloudflare in their infrastructure.

When you’re paying for a service and the said service isn’t working, the first thing to do is to consult the service provider (support team or their documentation) – instead of watching random videos and implementing random advice.

If you can share your domain name, I could take a look and let you know what I find. If you cannot, please contact your hosting provider for help (but I’m sure they’re going to ask you to first revert all the changes you made).

Thanks, that was the plan if I couldn’t get help here. I appreciate the advice.

This topic was automatically closed 2 days after the last reply. New replies are no longer allowed.