Error 500 creating api token

Hi,
When I try to create an api token for my domain, I get the following error message :
API Request Failed: POST /api/v4/user/tokens (500)
I tried with the following settings:
“Toutes les zones - Vider le cache:Vider, Réglages Zone:Modifier”
I tried several times, at different times, on different browsers but I still have the same error even though I have already managed to create tokens with the same values ​​on other domains.
The problem has already been posed on the community but without result

can you help me solve this problem?
cordially

Hi @user6253,

I escalated those two previous threads at the time and was told that a ticket would be required to troubleshoot this. Do you have a ticket open?

1 Like

Le 2021-09-01 23:39, domjh via Cloudflare Community a écrit :

domjh [1] MVP '19 - '21
September 1

Hi @user6253 [2],

I escalated those two previous threads at the time and was told that a
ticket would be required to troubleshoot this. Do you have a ticket
open?


Visit Topic [3] or reply to this email to respond.

To unsubscribe from these emails, click here [4].

Links:

[1] Profile - domjh - Cloudflare Community
[2] Profile - user6253 - Cloudflare Community
[3]
Error 500 creating api token - #2 by domjh
[4]
Cloudflare Community

Hi,

thank you for your comeback. sorry to answer so late but I did not have
access to my mailbox. yes I opened a ticket ( 2245678 )but it was closed
automatically by the robots.

I still try to create a token today and I still have the same error:

API Request Failed: POST /api/v4/user/tokens (500)

can you help me please ?

I’ve escalated this topic and your ticket to the support team.

thanks you

Hi, I still have no feedback from this incident. Please help me !

You should have received a follow-up in ticket #2272411 about this. Have you not received that?

Hello,

I have already answered the same question twice, then I have no more feedback and my ticket is automatically closed

Chris M. (Cloudflare)

17 oct. 2021 à 09:00 UTC−7

Hello,

Thank you for the update. Could you provide information about the following please?

Do you only get this error when trying to create a token with the settings you specified?

“Toutes les zones - Vider le cache:Vider, Réglages Zone:Modifier”

Or do you get this error on any token request?

Chris M.
Technical Support Engineer | Cloudflare
Search the Cloudflare Community for advice and insight.

Here is my answer :
"
Hi,

Sorry but I have this error with any settings !

whether with the models or with the personalized token I always have the same error.

Thanks

"

@user6253, can you confirm this is ticket #2272411 that you are replying in?

cc @Chris_M

yes it is this ticket !

Has this been resolved? I am getting the same error. @domjh @user6253

I too am getting the same error message:
API Request Failed: POST /api/v4/user/tokens (500)

I also get an error when accessing Preferences: Authentication error (Code: 10000)

Is this a widespread issue? Seems like an outage.

1 Like

Hello, having same error, Cant create a new topic. How is this fixed?