Domain status still not 'Active'

The status of the my few domains are still showing ‘Pending Nameserver update’. Please as guide on why they are not yet showing status as ‘Active’?

Thank you

Because you won’t have set the nameservers.

Which domain is it?

The NS is set.
The domain name is lotuschain…me

Can you post a screenshot where Cloudflare mentions the assigned nameservers?

The thing is, we are setting up the NS as
coco.ns.Cloudflare…com
kobe.ns.Cloudflare…com

But when I check in DNS tab for respected domain it shows NS,
chase.ns.Cloudflare…com
macy.ns.Cloudflare…com

Then, as I mentioned, you have no set up the correct nameservers.

You need to set those which Cloudflare assigned.

Precisely.

As you see in the screen shot NS records are showing…

Please can you guide on why the name servers are showing
chase.ns.Cloudflare…com
macy.ns.Cloudflare…com

instead
coco.ns.Cloudflare…com
kobe.ns.Cloudflare…com

Sure and these are the nameservers you have to set. You simply set the wrong nameservers.

Please can you confirm which name servers should we set?

chase.ns.Cloudflare…com
macy.ns.Cloudflare…com

OR

coco.ns.Cloudflare…com
kobe.ns.Cloudflare…com

Which nameservers are assigned?

Please can you share where can I get that information regarding assigned name server?

Didn’t you just post that information yourself?

Now, we have set NS to below,
chase.ns.Cloudflare…com
macy.ns.Cloudflare…com

As of now status is still the same. We will wait for a while and let you know in case of any issues…

The domain is now properly configured and will validate when Cloudflare checks next, which can be a few hours.

Thank you!

The status is showing ‘Active’ now.
while accessing the url its giving an error ‘ERR_SSL_VERSION_OR_CIPHER_MISMATCH
will wait for a while…

Very good. As for the certificate issue, just wait a while and should there still be an issue then you can open another thread in the correct category, but do fill out the form.