Domain redirects to Spam

Hello, guys I’m facing this issue of my domain redirecting spam whenever I enable Cloudflare on it.
It used to work well until I migrated to a different hosting provider. I contacted the host support but still.

That sounds weird a bit :thinking:

May I ask you to post and share your domain name in bracketed dot [.] notation here with us so we could double-check, troubleshoot and provide some feedback information? :thinking:

  • Hopefully something we could discover in HTTP header, if that’s the case.

Have you used Cloudflare for your domain since before with some kind of a 3rd-party service like eZoic, or like Shopify, or some kind of a hosting partner maybe?

Kindly, may I ask you to check out what option have you got selected by navigating to the Cloudflare dashboard → Caching → Configuration → find section “Browser Cache TTL” and make sure the selected option from the dropdown menu is “Respect Existing Headers”.

Furthermore, from the same menu, click on the blue button saying “Purge Everything” to flush the cache at Cloudflare Edge, just in case.

Wait for a minute or two.

Refresh a page in your Web browser, otherwise try clearing your Web browser cache or use a different Web browser to test out again.

Are you using some custom-made Page Rules with an option like Cache Level: Cache Everything?

May I ask have you tried using a different Web browser, or tried clearing your Web browser cache?
How about using a Private window (Incognito mode) or a VPN connection if possible?
Is it the same behaviour on your mobile phone (4G LTE, mobile data, cellular)?

1 Like

This topic was automatically closed 15 days after the last reply. New replies are no longer allowed.