Domain not working

domain not working after integration with ezoic by cloudflare

I am sorry to hear that you too have issues with eZoic.

There are topics about the issues here, please use :search: to find possible solution or at least gather some useful and helpful information from other customers/users.

Unfortunately, there are also topics here where people try to setup eZoic and have issues with it. While using :search:, I’ve found this:

Kindly, if you used eZoic integration, please be aware that any changes you want to make you ahve to do it through their interface, not by using Cloudflare dashboard.

You might also want to contact and write a ticket to eZoic Support about this one.

Furthermore, see eZoic Help Center for more information.

I see there is some 301 HTTP redirection going on.

HTTP/1.1 301 Moved Permanently
location: https://www.groupsfb.com/
Connection: keep-alive
cache-control: private, max-age=0
content-security-policy: frame-ancestors 'self'
display: staticcontent_sol, orig_site_sol
expires: Sat, 27 Nov 2021 21:53:15 GMT
pagespeed: off
response: 301
vary: Accept-Encoding
vary: Accept-Encoding,Origin
x-content-type-options: nosniff
x-ezoic-cdn: Miss
x-frame-options: SAMEORIGIN
x-middleton-display: staticcontent_sol, orig_site_sol
x-middleton-response: 301
x-origin-cache-control: private, max-age=0
x-sol: orig
x-xss-protection: 1; mode=block
CF-Cache-Status: DYNAMIC

Using eZoic interface, try to temporary Pause Cloudflare or re-check your SSL settings.

Was your Website working over HTTPS before moving to eZoic/Cloudflare integration?

I see 301 is going to 404 and it’s being redirected via Namecheap?
Kindly, re-check if you have got any option for URL Forwarding at your Namecheap dashboard for your domain name and disable it:

**x-served-by:** Namecheap URL Forward

2 Likes

@user8992 I checked today and it seems it’s working.
Could you please confirm, if so?

This topic was automatically closed 15 days after the last reply. New replies are no longer allowed.