DNS not resolving after enabling DNSSEC

I’ve been using cloudflare dash for ages fine, but today I enabled DNSSEC.
Now my domain resolves fine with the 8.8.8.8 resolver, but 1.1.1.1 returns nothing! Now I’m thoroughly confused.

uhh… help?
If someone from cloudflare wants me to I am willing to share the actual domain with them.

Tested with:

$ dig @1.1.1.1 mydomain.dev
; <<>> DiG 9.16.2 <<>> @1.1.1.1 mydomain.dev
; (1 server found)
;; global options: +cmd
;; Got answer:
;; ->>HEADER<<- opcode: QUERY, status: SERVFAIL, id: 29616
;; flags: qr rd ra; QUERY: 1, ANSWER: 0, AUTHORITY: 0, ADDITIONAL: 1

;; OPT PSEUDOSECTION:
; EDNS: version: 0, flags:; udp: 1452
;; QUESTION SECTION:
;mydomain.dev.			IN	A

;; Query time: 56 msec
;; SERVER: 1.1.1.1#53(1.1.1.1)
;; WHEN: tor maj 19 17:51:16 CEST 2020
;; MSG SIZE  rcvd: 43

$ dig @8.8.8.8 mydomain.dev
; <<>> DiG 9.16.2 <<>> @8.8.8.8 mydomain.dev
; (1 server found)
;; global options: +cmd
;; Got answer:
;; ->>HEADER<<- opcode: QUERY, status: NOERROR, id: 52279
;; flags: qr rd ra; QUERY: 1, ANSWER: 1, AUTHORITY: 0, ADDITIONAL: 1

;; OPT PSEUDOSECTION:
; EDNS: version: 0, flags:; udp: 512
;; QUESTION SECTION:
;mydomain.dev.			IN	A

;; ANSWER SECTION:
mydomain.dev.		21599	IN	A	[my IP, redacted for privacy]

;; Query time: 36 msec
;; SERVER: 8.8.8.8#53(8.8.8.8)
;; WHEN: tor maj 19 17:51:34 CEST 2020
;; MSG SIZE  rcvd: 59

Try using DNZViz to check whether your DNSSEC configuration is valid.

If you’re only going to share your domain with Cloudflare Support, you’ll have to open a ticket:
Login to Cloudflare and then contact Cloudflare Support by clicking on the Get More Help button.

If you post the domain here, the Community can check.