DNS A record not updating

Hi there, our domain

owstonhall . com

has been moved from our old shared host (

162 0 217 64)

to our new vps

(203 161 52 68

) we have updated our A record some time ago, about 48 hours and it’s still being delivered from our old shared hosting.

dariosr istorante.co.uk that we moved at the same time took around 40 minutes.

I have removed and re added the record and this had not helped.

I have turned off proxy and this was no help either

Can anyone suggest anything that could be causing this, we have no routing rules installed.

Your www hostname resolves to the correct IP address

You need to reach out to your host, if the site does not return the correct content.

owstonhall.com returns old site and www.owstonhall.com returns the new site, am i missing something?

Pause Cloudflare for now

I paused cloudflare and it worked, I’m not sure what we are actually pausing here, could you enlighten me?

Microsoft Windows [Version 10.0.22621.2861]
(c) Microsoft Corporation. All rights reserved.

C:\Users\OliverKetley>nslookup owstonhall.com
Server:  one.one.one.one
Address:  1.1.1.1

Non-authoritative answer:
Name:    owstonhall.com
Addresses:  2a03:b0c0:1:d0::1147:d001
          203.161.52.68


C:\Users\OliverKetley>nslookup www.owstonhall.com
Server:  one.one.one.one
Address:  1.1.1.1

Non-authoritative answer:
Name:    owstonhall.com
Addresses:  2a03:b0c0:1:d0::1147:d001
          203.161.52.68
Aliases:  www.owstonhall.com

I will leave it turned off for now?

You appear to have the right address, you can unpause again.

The issue might be that your site is cached on Cloudflare. Clear the cache for starters.

That seems to have been cached via APO. You may have to reconfigure this if you set up a new Wordpress instance.

1 Like

This topic was automatically closed 3 days after the last reply. New replies are no longer allowed.