Custom pages domain showing "Inactive (Error)" and 522 HTTP error

We have a number of Cloudflare pages apps with custom domains, for some reason the most recent domain we added is generating the “Inactive (Error)” status and a 522 when loading in the browser.

New custom domain is app.relatus.com and the pages app is relatus-app-production.pages.dev

Any help is appreciated!

Tom

1 Like

Hi there,
Have you followed the steps described here?
https://support.cloudflare.com/hc/en-us/articles/115003011431-Troubleshooting-Cloudflare-5XX-errors#522error

If you are using Cloudflare Pages, verify that you have a custom domain set up and that your CNAME record is pointed to your custom Pages domain. Instructions on how to set up a custom Pages domain can be found here.

Yes, the custom CNAME is set up in DNS and added in the Pages app:

As I mentioned, we have multiple Pages apps running with custom domains, this is the first that is generating this issue.

And this is what it looks like in Pages:

@nicgayerie Pinging here, from other posts it’s clear time doesn’t fix this issue. I tried deleting and re-adding the domain and get the same error. Can you escalate this so we can get it fixed?

This has been resolved, was not a DNS or technical issue but a partially processed invoice issue.

1 Like

How did you solved this issue i am getting same issue please guide me on this.

I solved it by making our account current Cloudflare, an issue with billing prevented new mappings to the custom domains. We have not had this issue occur again since.