Cloudflare WARP Installation on CentOS cannot find Repo

I get the following error trying to install WARP on Centos 7 machine. Any idea how to get around this?

[[email protected] ~]# sudo yum install cloudflare-warp
Loaded plugins: fastestmirror
base | 3.6 kB 00:00:00
https://pkg.cloudflareclient.com/dists/7/main/binary-x86_64/repodata/repomd.xml: [Errno 14] HTTPS Error 404 - Not Found
Trying other mirror.

One of the configured repositories failed (Cloudflare CentOS Packages),
and yum doesn’t have enough cached data to continue. At this point the only
safe thing yum can do is fail. There are a few ways to work “fix” this:

 1. Contact the upstream for the repository and get them to fix the problem.

 2. Reconfigure the baseurl/etc. for the repository, to point to a working
    upstream. This is most often useful if you are using a newer
    distribution release than is supported by the repository (and the
    packages for the previous distribution release still work).

 3. Disable the repository, so yum won't use it by default. Yum will then
    just ignore the repository until you permanently enable it again or use
    --enablerepo for temporary usage:

        yum-config-manager --disable cloudflare

 4. Configure the failing repository to be skipped, if it is unavailable.
    Note that yum will try to contact the repo. when it runs most commands,
    so will have to try and fail each time (and thus. yum will be be much
    slower). If it is a very temporary problem though, this is often a nice
    compromise:

        yum-config-manager --save --setopt=cloudflare.skip_if_unavailable=true

failure: repodata/repomd.xml from cloudflare: [Errno 256] No more mirrors to try.
https://pkg.cloudflareclient.com/dists/7/main/binary-x86_64/repodata/repomd.xml: [Errno 14] HTTPS Error 404 - Not Fo

This topic was automatically closed 15 days after the last reply. New replies are no longer allowed.