Cloudflare not resolving my websites

Hi,

I’m having issues resolving some websites on my server.

Example: peopleware.pt

This domain (and others) can be resolved by Google, OpenDNS, and other public DNS servers but not by Cloudflare. Why?

Am i missing something at my DNS domain definition?

Thanks

Cloudflare returns status: SERVFAIL , might be related to this

No solution yet.

Anyone from support team, please?

@Judge’s reply seems to be on point here.

Judge’s domain example (www.bpinet.pt) it’s already resolving at least in Portugal…

Maybe @cloonan can contact the right person then!

Hi,

Any update regarding this issue?

Someone tell me that was probably a DNSSEC issue.

I already enable DNSSEC, but still not working.

I’m going crazy…

Hi @user2515, best to contact support, login to Cloudflare and then contact Cloudflare Support.

Looks like its working now:

<<>> DiG 9.10.6 <<>> www.bpinet.pt @1.1.1.1
;; global options: +cmd
;; Got answer:
;; ->>HEADER<<- opcode: QUERY, status: NOERROR, id: 35968
;; flags: qr rd ra; QUERY: 1, ANSWER: 1, AUTHORITY: 13, ADDITIONAL: 14

;; OPT PSEUDOSECTION:
; EDNS: version: 0, flags:; udp: 4096
;; QUESTION SECTION:
;www.bpinet.pt. IN A

;; ANSWER SECTION:
www.bpinet.pt. 21549 IN A 195.85.221.42

Hi irtefa

www.bpinet.pt was just an example of a portuguese domain with issues. This domain it’s not mine.

My concern is with the domain peopleware.pt and others in the same server / same dns servers.

2 hours ago I checked the domain (peopleware.pt) and it was resolving. A few minutes later the domains ceased to resolve again.

Did you guys do anything?

This topic was automatically closed 30 days after the last reply. New replies are no longer allowed.