Cloudflare DNS service can't find a domain

Hi there all,
I hope is the good place to ask mu question.

I use the cloudflare DNS solver in my LAN but today i found a site (lyconet.com)
that cannot be translate by the DNS.

Anybody can help me please ?
Thanks a lot.
Denis

It generally seems to resolve

nslookup lyconet.com 1.1.1.1
Server:  one.one.one.one
Address:  1.1.1.1

Non-authoritative answer:
Name:    lyconet.com
Address:  195.234.0.131

However there seem to be some discrepencies when it comes to the domain’s configuration. You’d need to clarify this with the domain owner. There’s also Have problems with 1.1.1.1? *Read Me First*

I’m sorry but I’m a newbie in the DNS problems.

I just know that in my ADGuard on my DNS server under my LAN before I had:
httpsxxx://dns.cloudflare.com/dns-query
httpsxxx://dns.google/dns-query
httpsxxx://dns10.quad9.net/dns-query
… and lyconet it didn’t work

Now I put:
httpsxxx://dns.google/dns-query
httpsxxx://dns.cloudflare.com/dns-query
httpsxxx://dns10.quad9.net/dns-query
…and now it’s work :slight_smile:

I just add “xxx” cause I’m new user and I can’t post links…

Can be that the lyconet domain have some DNS problem.
This in not my domain so I don’t care so much about this issue.

What I care instead is that google dns have solve it, and cloudflare have not solve it.
So I put a viceversa order and now lyconet it’s ok :slight_smile:
Thanks a lot
Denis

That is what I wrote before.

Cloudflare is more strict when it comes to DNSSEC too, so that could be an issue too. You best follow the article I mentioned in case of any issues.

This topic was automatically closed 24 hours after the last reply. New replies are no longer allowed.