Cloudflare Custom Domain and Heroku App not working

Hello. I hope everyone is doing well.

I have an app hosted at heroku at sassms.herokuapp.com with a Cloudflare custom domain sassms.com. I’ve followed the instructions at https://support.cloudflare.com/hc/en-us/articles/205893698-Configure-Cloudflare-and-Heroku-over-HTTPS but when I go to https://sassms.com it’s just an empty, blank page.

When I use curl in the terminal I get:

% curl -I -L `https://sassms.com`
HTTP/2 403 
date: Mon, 17 Oct 2022 20:00:46 GMT
content-type: text/html; charset=UTF-8
via: 1.1 vegur
cf-cache-status: DYNAMIC
report-to: {"endpoints":[{"url":"https:\/\/a.nel.cloudflare.com\/report\/v3?s=9sxWh5lyOCiEuDqTvwjseQcP3JtL1fWM8rRp7dSV8eOmdCyij%2FRFKkEis7S1UduzE3dSFiC60ixFCzBs1OUDj1m2ST89ErRq4UKpqgUCI%2B2ZyObAu5l3i5rYmyqD"}],"group":"cf-nel","max_age":604800}
nel: {"success_fraction":0,"report_to":"cf-nel","max_age":604800}
server: cloudflare
cf-ray: 75bb9f520b76195d-EWR
alt-svc: h3=":443"; ma=86400, h3-29=":443"; ma=86400

Would anyone have any ideas? I’ve searched around in this Cloudflare Community but nothing seems to help. Would be super grateful for any ideas.

This is an error from the server saying you are not authorized to view the page. Is your Heroku app configured to block any requests?

Thanks for your note. I don’t think so. I’m using rails’ http_basic_authenticate_with to protect the site with a simple user name and password but the prompt for the username and password appear at sassms.herokuapp.com but not sassms.com.

This topic was automatically closed 15 days after the last reply. New replies are no longer allowed.