Certficate error when trying to view via https

We have added cloudflare for ssl of our website and although non secure site loads fine if you try to view the site via https we get a certificate error. The website is https://www.peterboroughimprovements.co.uk

:wave: @user1782,

Appears to have a valid certificate when I connect. What exactly does the error say?

curl -Iv https://www.peterboroughimprovements.co.uk

  • Rebuilt URL to: https://www.peterboroughimprovements.co.uk/
  • Trying 2606:4700:3036::681c:10e3…
  • TCP_NODELAY set
  • Connected to www.peterboroughimprovements.co.uk (2606:4700:3036::681c:10e3) port 443 (#0)
  • ALPN, offering h2
  • ALPN, offering http/1.1
  • Cipher selection: ALL:!EXPORT:!EXPORT40:!EXPORT56:!aNULL:!LOW:!RC4:@STRENGTH
  • successfully set certificate verify locations:
  • CAfile: /usr/local/etc/openssl/cert.pem
    CApath: /usr/local/etc/openssl/certs
  • TLSv1.2 (OUT), TLS header, Certificate Status (22):
  • TLSv1.2 (OUT), TLS handshake, Client hello (1):
  • TLSv1.2 (IN), TLS handshake, Server hello (2):
  • TLSv1.2 (IN), TLS handshake, Certificate (11):
  • TLSv1.2 (IN), TLS handshake, Server key exchange (12):
  • TLSv1.2 (IN), TLS handshake, Server finished (14):
  • TLSv1.2 (OUT), TLS handshake, Client key exchange (16):
  • TLSv1.2 (OUT), TLS change cipher, Change cipher spec (1):
  • TLSv1.2 (OUT), TLS handshake, Finished (20):
  • TLSv1.2 (IN), TLS change cipher, Change cipher spec (1):
  • TLSv1.2 (IN), TLS handshake, Finished (20):
  • SSL connection using TLSv1.2 / ECDHE-ECDSA-AES128-GCM-SHA256
  • ALPN, server accepted to use h2
  • Server certificate:
  • subject: C=US; ST=CA; L=San Francisco; O=Cloudflare, Inc.; CN=sni.cloudflaressl.com
  • start date: Mar 3 00:00:00 2020 GMT
  • expire date: Oct 9 12:00:00 2020 GMT
  • subjectAltName: host “www.peterboroughimprovements.co.uk” matched cert’s “*.peterboroughimprovements.co.uk”
  • issuer: C=US; ST=CA; L=San Francisco; O=CloudFlare, Inc.; CN=CloudFlare Inc ECC CA-2
  • SSL certificate verify ok.
  • Using HTTP2, server supports multi-use
  • Connection state changed (HTTP/2 confirmed)
  • Copying HTTP/2 data in stream buffer to connection buffer after upgrade: len=0
  • Using Stream ID: 1 (easy handle 0x7fa3f3809400)

HEAD / HTTP/2
Host: www.peterboroughimprovements.co.uk
User-Agent: curl/7.61.1
Accept: /

<

– OG

Thanks for the reply.

All sorted now. It was an issue with hosting company.

This topic was automatically closed after 30 days. New replies are no longer allowed.