Can't add CNAME record for subdomain

I am recently getting an SSL error on the host server for www.hub.inexhaust.com.

I am getting this error when trying to add a new record:
An A, AAAA, or CNAME record with that hose already exists (Code: 81053)

I’m trying to add www.hub.inexhaust.com. I see one for hub.inexhaust.com and www.inexhaust.com.

The SSL issue is Subdomain too deep. As for the record message, you don’t seem to have such a record yet, so you should be able to add it.

I tried to add it, but it doesn’t work. Is it because there is a www record for the main domain?

Can you post a screenshot of the error message as well as the form where you configure the record?

Also, which nameservers were you assigned?

Nameservers:
amit.ns.cloudflare.com
elaine.ns.cloudflare.com

You are trying to add www here and that certainly already exists. You need to add www.hub.

Oh, I almost did that!

Also, I should mention I’m using the SSL settings in cPanel of inMotion hosting. The other subdomains work with SSL, but not this one.

For example:

You’ll need a certificate for that hostname on your server as well, plus an ACM certificate from Cloudflare.

I will look into that.

Sure, should there be any issue with getting a new certificate issued for that hostname, check out Origin certificates.

https://developers.cloudflare.com/ssl/origin-configuration/origin-ca

They are only valid in a proxied context but are rather easy to get issued.

This topic was automatically closed 3 days after the last reply. New replies are no longer allowed.