Caching images

Hello!
I set ssl on my website. Now i have problems with caching. In Chrome and Opera browsers my website show all images, but in IE, Mozilla & Safari dont show 90% images. I make webpagetest and find my images dont have headers. content-type: audio/unknown? On localhost work all fine.

**Request Headers:**

GET /img/logo.png HTTP/1.1
Accept: image/png, image/svg+xml, image/jxr, image/*;q=0.8, */*;q=0.5
Referer: https://fortnite.com/
Accept-Language: en-US
User-Agent: Mozilla/5.0 (Windows NT 10.0; WOW64; Trident/7.0; PTST/181126.211151; rv:11.0) like Gecko
Accept-Encoding: gzip, deflate
Host: fortnite.gg
Connection: Keep-Alive
Cookie: __cfduid=d65098bb4d4a49565feb12b440a23d8cd1543495189

**Response Headers:**

HTTP/1.1 200 
date: Thu, 29 Nov 2018 12:39:49 GMT
content-type: audio/unknown
content-length: 4252
last-modified: Wed, 28 Nov 2018 09:28:05 GMT
etag: "17d61711-109c-57bb62eeb7340"
cf-cache-status: MISS
accept-ranges: bytes
strict-transport-security: max-age=15552000; includeSubDomains
expect-ct: max-age=604800, report-uri="https://report-uri.Cloudflare.com/cdn-cgi/beacon/expect-ct"
vary: Accept-Encoding
server: Cloudflare
cf-ray: 481523a648fbc19a-IAD

probably problem in your apache\nginx setup

Your logo, for example, is not an image but an audio file.

yes, but how to fix that? why Cloudflare make it like audio?

Its not Cloudflare, it is, as @boynet2 already mentioned, your server which serves the wrong content. But you can certainly try to purge your cache.

problem solved, it was in my .htaccess

This topic was automatically closed after 14 days. New replies are no longer allowed.